Haberler

3 Satanist Kardeş, Öz Annelerini Öldürüp Gözlerini Oydu

Güncelleme:

Peru'da 3 kardeş, "karanlıklar efendisi" dedikleri şeytandan emir aldıklarını söyleyerek, öz annelerini satanist bir ritüel ile öldürüp vücudunu parçalarına ayırdı.

Peru'da annelerinin gözlerini oyan ve bağırsaklarını deşen 3 satanist kardeş, dünya kamuoyunu şoke etti. 75 yaşındaki Teodora Quispe Ccayllahua, Cumartesi gecesi Peru'nun kuzeyindeki Andabamba isimli dağ köyünde üç çocuğu tarafından vahşice öldürüldü.

3 Satanist Kardeş, Öz Annelerini Öldürüp Gözlerini Oydu

SATANİST AYİNLE VÜCUDU PARAMPARÇA EDİLDİ

Polis, gözleri oyulmuş ve bağırsakları deşilmiş halde bulunan kadının, satanist ayinle öldürüldüğünü duyurdu.

ANNELERİNİN KANINDA YIKANDILAR

38 yaşındaki Aurelia Quispe, 41 yaşındaki Percy Quispe ve 46 yaşındaki Marcelina Suane, annelerinin bedeninin parçalarını göle atarak kanında yıkanmakla da suçlanıyor.

3 Satanist Kardeş, Öz Annelerini Öldürüp Gözlerini Oydu

"EMRİ KARANLIKLAR EFENDİSİNDE ALDIM"

Aurelia Quispe'nin, "Öldürme emrini karanlıklar efendisinden aldım" dediği de açıklandı.

Üç kardeşin, suçlu bulunmaları halinde müebbet hapisle cezalandırılmaları bekleniyor.

3 Satanist Kardeş, Öz Annelerini Öldürüp Gözlerini Oydu

3 Satanist Kardeş, Öz Annelerini Öldürüp Gözlerini Oydu

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir?
500

Yorumlar (24)

Levent kuet:

Anneleríne yapılanı aynısını üçüne birden devlet aynısını yapsın .ayın tamamlanmış olur.

88
2
yanıtYanıtla
ASİLZADE:

İSLAMIN GÖZÜNÜ SEVEYİM. . . .

33
10
yanıtYanıtla
kara kuyu:

he valla, biz sadece cup diye bas kopaririz.

yanıt9
yanıt16
Yorum...:

Beyinsizler...

37
1
yanıtYanıtla
Mehmet:

Bunlar suçlu değil bunlari bu hale getireni arayın

10
26
yanıtYanıtla
hatice:

iğrenç yaratıklar

26
3
yanıtYanıtla
ADOLF HİTLER:

“İnsanı hayvanlardan üstün kılan ve insanın üstünlüğünün en muhteşem kanıtı onun bir Yaratıcı olması gerektiğini anlamış olmasıdır…”

18
0
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

satanist ayakları ile böyle canilik yapanlara aynı cezayı yapacaksın , emir aldıkları ŞEYTAN gerçekse gelsin bunlarıkurtarsın. . Karanlıklar efendisinden emir almışlar, aydınlıklar efendisi nerede idi acaba. . ???

10
0
yanıtYanıtla
...:

kedi kesmeyi bıraktılar şimdi de insan mı kesiyor bu satanistler. . hayret birşey

8
1
yanıtYanıtla
Adanali Ali Dayi:

Adana diyen klavye delikanlilari Adana kadar basiniza tas düssün insallah

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title