Haberler

3 Mayıs Türkçülük Günü

Türk Ocakları Amasya Şube Başkanı Ali Zeytunlu, 3 Mayıs’ın €˜milli Bir Duruşâ€™ Olduğunu Söyledi.

Türk Ocakları Amasya Şube Başkanı Ali Zeytunlu, 3 Mayıs’ın ‘milli bir duruşâ€™ olduğunu söyledi.

3 Mayıs Türkçülük Günü kutlamaları çerçevesinde Amasya Belediyesi Mehter Takımı Yavuz Selim Meydanı'nda marşlardan oluşan bir konser sunarken, Türk Ocağı Başkanı Ali Zeytunlu Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. 3 Mayıs'ın bir avuç iman ehli aydının Türklük gururu ve şuuru ile Türk milletini ayağa kaldırma günü, rütbe, makam ve mevkilerin alınmasına rağmen, tabutluklar ve işkencelere rağmen Türk milletinin yabancı işbirlikçilere gönderdiği asker selamı olduğunu ifade eden Türk Ocağı Amasya Şube Başkanı Ali Zeytunlu, "3 Mayıs, Türk milletini dönüştürme çalışmalarına başkaldırı hareketidir. Kısaca 3 Mayıs milli duruştur" dedi.

Ölüm pahasına bu vatanın bir çakıl taşını bile vermeyeceklerini ifade eden Ali Zeytunlu, "Vatanın dış politikasını idare etmeye kalkan ABD, iç politikasını yönlendirmeye çalışan AB, maliyesini kontrol altında tutan ve milletimizi fakirleştiren IMF ve Türk milletine kefen biçmek isteyen herkes şunu iyi bilsin ki; 1944'te Türkçülük hareketini başlatan bin avuç imanlı aydının yetiştirdiği bizler milyonları aştık" diye konuştu.

(DY-SA) 03.05.2008 15:56 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title