Haberler

3. Lige Düşen Erzurumspor'a Destek İçin 12 Yıl Sonra Bir Araya Geldiler 3. Lige Düşen Erzurumspor'a Destek İçin 12 Yıl Sonra Bir Araya Geldiler Şampiyon Kadrodan Vefa Örneği

Erzurumspor'u 1997-1998 Futbol Sezonunda Tarihinde İlk Kez Şampiyonluğa Taşıyarak 1. Lige Çıkaran Kadro, Mavi-beyazlı Kulübe Kötü Gününde Destek Çıktı.

Erzurum spor'u 1997-1998 futbol sezonunda tarihinde ilk kez şampiyonluğa taşıyarak 1. lige çıkaran kadro, mavi-beyazlı kulübe kötü gününde destek çıktı.

Milyonlara ulaşan borç ve sahipsizlik sebebiyle geçen yıl 3. lige düşen Erzurum spor'da yeni sezon öncesi yönetim krizi baş gösterdi. Maddi sıkıntılar yüzünden yönetimi olmayan kulübün 3. ligde mücadelesini sağlamak için kolları sıvayan Erzurum'da bir grup spor sever, efsane kadroyu Erzurum'da topladı. Şampiyon kadronun teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, yardımcıları Fethi Türkoğlu, Necdet Gümüşenek ile futbolculardan Furkan, Abdulkadir, Altaycan, Zafer, Atilla, Eyüp, Alparslan ve Muzaffer Erzurumspor taraftarıyla 12 yıl aradan sonra yeniden buluştu.

Cemal Gürsel Stadyumunun onarıma alınması sebebiyle Atatürk Üniversitesi'nin stadında sahaya çıkan futbolculara taraftarlar büyük sevgi gösterisinde bulundu. Mavi-beyazlı bayrakla sahaya giren futbolcuları konfeti ve alkışlarla karşılayan taraftarlar duygulu anlar yaşadı. Yaklaşık 5 bin taraftarın izlediği gösteri maçında gençlerle karşılaşan şampiyon kadro, 90 dakikayı 5-3 galip bitirdi.

DOSTLAR ACI KONUŞTU

Bir zamanların şampiyon takımının 3. lige düşmesinin çok acı verici bir sonuç olduğunu belirten teknik direktör Sadi Tekelioğlu, muhtarlıklarla yönetilen mahallelerin bile bugün 3. ligde takımı olduğunu belirterek, "Küçük şehirler, süper lig ve Bankasya'da mücadele ederken Büyükşehir Erzurumspor'un 3. lige düşmesi düşündürücüdür" dedi.

Tekelioğlu, yaptıkları bu çalışmanın şehre hareket getirmesini umduklarını belirterek, "İnşallah Erzurumspor yeniden o eski günlerine tekrar döner. Yeterki Erzurumlular takımına sahip çıksın" diye konuştu.

Yıllar sonra Erzurum'a dönerek takıma destek sağlamak amacıyla sahaya çıkan futbolculardan kaptan Abdulkadir, bir yerlere seslerini duyurmak için bir araya geldiklerini söylediler. Futbolcular, Erzurumspor'un kapanmaktan kurtulup yeniden eski günlerine dönmesini istediklerini ifade ettiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title