Haberler

3. Köprü İnşaatında Faciadan Dönüldü

Güncelleme:

3. köprü inşaatı çalışmalarında Garipçe ayağında kule vinci yüklü TIR, kontrolden çıkarak şantiye içerisindeki alt yola düştü.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşaatının Sarıyer Garipçe ayağındaki şantiye alanında dün saat 16.00 sıralarında facianın eşiğinden dönüldü. Edinilen bilgiye göre, kule vinci yüklü TIR sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şantiye alanındaki alt yola düştü.

Denize düşmesine ramak kalan TIR’ın beton bariyerlere takılması sonucu büyük felaket engellenmiş oldu.

UZUN UĞRAŞLAR SONUCU ÇIKARTILDI

TIR’ın düştüğü yerden çıkamaması üzerine şantiye çalışanları TIR’ın yardımına koştu. Uzun uğraşlar sonucu toprağa ve bariyerlere saplanan TIR çıkartılamayınca iş makinesi devreye sokuldu.

İş makinesi ilk olarak TIR’ın arka kısmındaki toprakları kepçesiyle alarak boşalttı. Çalışanlar ise kazma ve kürekle TIR'ın toprağa saplanan lastiklerini kurtarmaya çalıştı. Yeterli ölçüde yol açıldıktan sonra çalışanlar tarafından TIR’ın arka kısmına birçok yerden çelik halatlar bağlandı. Daha sonra TIR’a bağlanan halatların diğer ucu da iş makinesine bağlandı.

Yaklaşık 5 saatlik çalışmanın ardından ardından TIR iş makinesinin yardımıyla geriye doğru çekilerek kurtarıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sarıyer Garipçe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (21)

SİNAN GERİesatcan@msn.com:

bu kadar beddua alırsan canım ormanlarımızı,doğamızı katlettiğiniz için olacak olan olaylarda sizden sorumludur sizin sayenizde oluyo tebrikler.daha neye devam ediyonuz herşey ortada kafanız basmıyo işte bişeyler de sizin kafaya düşsün bi gün o zaman belki anlarsınız

20
72
yanıtYanıtla
TAHAakyildizmoble@hotmail.com:

örümcek kafalı mall...!

yanıt0
yanıt0
YÜZEN ADAkaramanli85330@gmail.com:

ADIN GİBİ GERİ SİN herseye karsısınız neye varsınız sız hı laıklık olsun yeter ekmegın arasına koy ne neyıne yol kopru okul hast. nesliniz tükenmedı gıttı

yanıt0
yanıt0
Murattkaramurat_2@hotmail.de:

Gercekden üzgünüm Ormanini katletmis, simdi Basbakanin yanlisi anliyorum senin gigi Ormanda yasayan yaratiklari Sehre inmelerini sagladi

yanıt0
yanıt0
samsunluratmu-ratmu@hotmail.com:

arkadaşlar sinan beyi eleştirirken biraz düşünün,oksijen için orman gerekmezmi,yağmur için orman gerekmezmi.siz umarım susuz ve nefessiz kalırsınız.avrupalı bir ağaç için otoyol yeri değiştiriyor.ormanlarımız 100yıllarda oluşuyor geleceğimiz ormanlar.siz ormanlarımız kurban olun

yanıt0
yanıt0
SİNEMsinem_erol@ymail.com:

HEYBETE BAKSANA.....NAZARA GELMİŞTİR KEM GÖZLERE ŞİŞ.....

42
10
yanıtYanıtla
murat coşkunmuratcskn2h@gmail.com:

Geri Sinan... Senin gibi beyni büküklerde kullanacak ya şu köprüyü hatta herkesden fazla kullanacak eksin beyinler .. sizdce devrilirsiniz inşallah..

37
8
yanıtYanıtla
zekizeki-362@hotmail.com:

Cok buyuk facianin esiginden donuldu diyince bende hakikaten irkildim. Bir tir yoldan cikmis. Aman cok buyuk bir olay. Arkadaslar yayinlayacak haber sikintisi var herhalde.

23
9
yanıtYanıtla
VALAR MORGHULİSazizziza@hotmail.com:

ZEKİCAN ZEKİ NE Kİ CAN , BU ÜLKEDE SÜRÜCÜ HATASIYLA OLAN ÖLÜMLERİN ORANINI BİLİYOR MUSUN NE Kİ CAN ?

yanıt0
yanıt0
mevlüt bulutkentalm_45@hotmail.com:

işiniz gucunuz boş haber iş kazası bu olcak tabı adam orda koprü yapıyo yanlış olmasın

22
8
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title