Haberler

3. Koçluk Konferansı'nın Tarihi Belli Oldu

Türkiye'de ilk kez Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği (ICF Türkiye) tarafından gerçekleştirilen Koçluk Konferansları 3. yılına giriyor.

Türkiye'de ilk kez Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği (ICF Türkiye) tarafından gerçekleştirilen Koçluk Konferansları 3. yılına giriyor. "3. Koçluk Konferansı" bu yıl 9 Nisan 2014 Çarşamba günü İstanbul Şişli'de bulunan Radisson Blue Hotel'de birbirinden seçkin konuşmacı konuklarla gerçekleştirilecek.

Koçluğun, kurumların iş yapma şekillerine yansıması ile çalışanların kişisel gelişimi üzerine etkisinin konuşulacağı etkinlik, dünyanın en hızlı büyüyen ikinci mesleği koçluğun dünyadaki gelişimini, kurumlarda nasıl kullanıldığını ve şirketler için getirisini masaya yatıracak.

İstanbul Radisson Blue Hotel'de düzenlenecek "Koçluk Konferansı 2014"te katılımcılar, profesyonel koçların deneyimlerini birebir kendilerinden dinleyecek; iş yaşamında lider pek çok ismi yakından tanıyacak.

Profesyonel koçluk sanatı ve uygulamalarını ilerletmek için global çalışmalar yürüten ICF, oluşturduğu standartlarla koçluk mesleğinin gelişmesine katkıda bulunuyor.

Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği (ICF Türkiye), hakkında bilgi için http: //www.icfturkey.org/ adresini ziyaret edebilirsiniz

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

İstanbul Türkiye Şişli Basın Bültenleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title