Haberler

3. Idev ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı'na Doğru

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) iş birliğiyle düzenlenen 3. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) ile Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı, yarın açılacak.

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) iş birliğiyle düzenlenen 3. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) ile Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı, yarın açılacak.

KOTO Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, yarın açılacak fuarda tekstilden gelinliğe, gayrimenkulden beyaz eşyaya kadar onlarca markanın aynı çatı altında buluşacağını söyledi.

İDEV sayesinde firmaların ürünlerini doğru bir platformda tanıtma imkanı bulacağını dile getiren Alagöz, bu sayede iç tüketimin canlanarak bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlayacağını kaydetti.

Alagöz, Kocaeli'yi arz ve talebin buluşma platformu yapma vizyonu ışığında düzenlenen İDEV'in evlenecekler ve evini yenileyecekler için büyük bir fırsat sunduğunu vurgulayarak, "Evlilik hazırlıkları yapanlar için oldukça yoğun ve yorucu geçen süreci, onlarca konu başlığına ilişkin yüzlerce seçeneği tek çatı altında sunacağımız İDEV ile kolaylaştırıyoruz." diye konuştu.

Fuarda birbirinden önemli tasarımcıların koleksiyonlarının da sergileneceği aktaran Alagöz, ziyaretçilerin katılımcılar tarafından gerçekleştirilen fuara özel kampanyalardan da faydalanabileceğini vurguladı.

"İnşaat firmaları fuara özel kampanyalar düzenleyecek"

Alagöz, İDEV ile eş zamanlı olarak Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı'nı da düzenlediklerine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Gayrimenkul konusunda özellikle Kocaeli'de son dönemde yaşanan bir hareketlilik var. Turizm alanında sayfiye olarak nitelendirilen konut ve villa projelerinin sayısı her geçen gün hızla artıyor. Gerek yurt içi gerek yurt dışından ciddi talep var. Biz de bu doğrultuda birbirini destekleyen iki fuarı aynı çatı altında eş zamanlı olarak düzenliyoruz. Böylece, ev alacak ziyaretçilerimiz İDEV Fuarı'nda birbirinden modern konut, villa, iş yeri ve rezidans projelerini inceleme imkanı bulacak. Kocaeli ve çevresinde üretim yapan müteahhitlik firmaları fuara özel kampanyalar düzenleyecek."

KOTO Başkanı Necmi Bulut ise başta Kocaeli olmak üzere Doğu Marmara'nın fuar merkezi olması noktasında yaptıkları çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini aktardı.

Her yıl bir önceki fuarda edindikleri tecrübe ışığında eksiklerini tamamlamaya ve fuarlara yenilikler kazandırmaya gayret ettiklerini dile getiren Bulut, fuarda bu yıl da ziyaretçileri pek çok önemli etkinliğin beklediğini sözlerine ekledi.

Toplantıya, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu da katıldı.

Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenecek fuarlar, 27-29 Nisan tarihlerinde ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Marmara Alagöz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title