Haberler

3 Gündür Haber Alınmayan Şahsın Gölde Kaybolduğu İddiası

Sakarya'da gece yarısı göle deniz bisikleti ile açılan bir şahıs, suda kayboldu.

Sakarya'da gece yarısı göle deniz bisikleti ile açılan bir şahıs, suda kayboldu.

Sakarya'da kendisinden 3 gündür haber alınamayan 57 yaşındaki Adem Kaya'nın arabası Sapanca Gölü kenarında park edilmiş halde bulundu. Yakınları Kaya'nın göl kıyısında bulunan ve yerinde olmayan deniz bisikleti ile göle açılmış olduğundan şüphelenerek durumu Jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri ile birlikte olay yerine gelen Sakarya Arama Kurtarma Birlik Müdürlüğüne bağlı ekipler, gölde yaptıkları incelemede deniz bisikletini alabora olmuş halde buldu.

Yakınlarının ifadesine göre sıklıkla Sapanca Gölü'ne balık tutmak amacı ile açılan Kaya'nın alabora olan deniz bisikletinden düşerek suda kaybolduğunu tahmin eden ekipler, gölde arama kurtarma çalışmalarına başladı. Serdivan ilçesi Aşağıdereköy mevkiinden suya girdiği belirtilen Kaya, bu şeritte yapılan çalışmalarla aranıyor.

Kaya'nın eniştesi olan Yüksel Yılmaz, "Kendisinden 3 gündür haber alamıyorduk. Dün akşam arabasını göl kıyısında park edilmiş halde bulduk. Kıyıda kendisine ait bir deniz bisikleti vardı. Bu da yerinde olmayınca durumu jandarmaya bildirdik. Sivil Savunma ekipleri deniz bisikletini gölde alabora olmuş şekilde buldu. Kendisi çok iyi yüzücüydü. Gölde boğulmuş olamaz. Acaba gölün içindeyken kalp krizi mi geçirdi diye düşünüyoruz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sapanca Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title