Haberler

3 çocuk annesi rock şarkıcısı

YALOVA'da yaşayan 3 çocuk annesi rock müzik sanatçısı Barış Gülay'ın çektiği klip, kısa sürede büyük ilgi gördü.

YALOVA'da yaşayan 3 çocuk annesi rock müzik sanatçısı Barış Gülay'ın çektiği klip, kısa sürede büyük ilgi gördü.

'Olmasan' adlı şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken Barış Gülay, sosyal medyada 30 bin kişi tarafından izlendi. Müzik tutkusundan vazgeçemediğini dile getiren Barış Gülay, şunları söyledi:

"Ailem de müzisyendi. Bu nedenle müziğin içine doğdum. Hem bir anne hem bir sanatçı olmak çok zor ama ben bunları hayatımda sıraladım. Önce müzikle ilgili eğitimimi tamamladım. Ardından anne olup 3 çocuğumu büyüttüm. Ardından da müzik çalışmalarıma yöneldim. Prodüktörümün de teşviki ile ilk parçama klip çektik. Bu kapsamda 'Olmasan' adlı parçama klip çektik. 30 bin izleme aldı. Yurt içi ve yurt dışından hayranlarım oldu. Biz de beğenerek yaptık bu çalışmayı. Bu arada 3 parçadan oluşan bir maxi single çalışmamız da var. O da tamamlanma aşamasında. Eylül ayının 2'nci haftasında klibi ile birlikte yayına girecek."

Mustafa Berru (10) ve ikiz çocukları Beril Lena ve Emir Ali (5) isimli çocuklarının da kendisine destek olduğunu söyleyen Gülay, 'Olmasan' adlı şarkısının oldukça beğenildiğini söyledi. Aynı zamanda iki üniversiteyi de bitiren Gülay, "Annelik çok zaman isteyen bir şey. Annelik de müzisyenlik de 24 saat. Aklınıza bir söz ya da beste geldiğinde sonra bakarım diyemiyorsunuz. Sürekli takipte olmak zorunda olduğunuz farklı alanlar. Bir yandan beste yaparken bir yandan turşu kurduğum zamanlar da oldu" diye konuştu.

- Yalova

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yalova Gülay Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title