Haberler

3 Bin Turizm Temsilcisi Antalya'da Toplandı

Antalya'da Otı Sun Partners Organizasyonuyla, Pazarlarında Milyonlarca Kişinin Tatil Paketlerini Hazırlayan 21 Ülkeden Yaklaşık 3 Bin Acente ve Tur Operatörü Yöneticisi, Türkiye'nin Seçkin Konaklama ve Hizmet Tedarikçileriyle Yüz Yüze Görüşme İmkanı Buluyor.

Antalya'da OTI Sun Partners organizasyonuyla, pazarlarında milyonlarca kişinin tatil paketlerini hazırlayan 21 ülkeden yaklaşık 3 bin acente ve tur operatörü yöneticisi, Türkiye'nin seçkin konaklama ve hizmet tedarikçileriyle yüz yüze görüşme imkanı buluyor.

OTI Şirketler Grubu, Türkiye'de ilki gerçekleştirilen, "OTI Sun Partners Turizm Festivali"ni dünyanın en önemli turizm organizasyonlarından biri yapmayı amaçlıyor. Pazarlarında, milyonlarca kişinin tatil satın almalarını yönlendiren turizm profesyonellerini bir araya getiren organizasyonun, başarılı birlikteliklerin kurulmasında büyük bir adım olacağını belirten OTI Şirketler Grubu Yönetim kurulu Başkanı Ayhan Bektaş, organizasyonun turizmin gelişimine büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Organizasyona, Rusya, Polonya, Ukrayna, Azerbaycan, Kazakistan, Gürcistan, Romanya, Litvanya, Letonya, Estonya, Moldova, Özbekistan, İtalya, Arnavutluk, Kosova, Makedonya, Slovenya, Bulgaristan, İran ve Almanya'dan yaklaşık 2 bin 500 kişilik, Türkiye iç pazardan yaklaşık 300 kişilik tur operatörü ve acente yöneticisi ziyaretçi olarak katılıyor. Yine Türkiye'den 100'ün üzerinde stantlı katılım ile yaklaşık 750 turizm profesyoneli bu platformda yeni iş birliktelikleri için bir araya geliyor.

Organizasyonun Türkiye destinasyonunun tanıtımı ve Türk turizminin gelişimine büyük katkı sağlayacağını söyleyen Ayhan Bektaş, "Organizasyon, acente ve operatörlere konaklama, hizmet tedarikçilerinin ürün ve hizmetlerini yerinde görebilme, bu işletmeleri bizzat ziyaret edebilme imkanı sunuyor. OTI Sun Partners organizasyonuyla düzenlenecek gezi, kültür, sanat etkinlikleriyle Türkiye'nin tanıtımına büyük katkı sağlanacaktır. OTI çatısı altındaki şirketlerin organizatörlüğünde gerçekleşen bu festival,

gelecek yıllarda güçlenerek ve büyüyerek yoluna devam edecektir" dedi.

15-16 Mayıs tarihleri arasında devam edecek olan organizasyonda, turizm temsilcileri Antalla Cam Primette oluşturulan stantları gezerek konuklama tesisleri ve hizmetlerle ilgili olarak yetkililerden bilgiler aldı.

(AT-OM-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title