Haberler

3 Aylık Geline Şok! Kocası, Çalıştığı AVM'nin Tuvaletinde Kadınları ve Çocukları Gizlice Görüntülemiş

Güncelleme:

Calıştığı AVM'nin tuvaletini kullanan kadın ve çocukların görüntülerini gizlice kaydeden adam, hem işinden kovuldu hem de eşi tarafından terk edildi.

İngiltere'de yaşayan 21 yaşındaki kadın, üç ay önce evlendiği kocası Richard Cooper'in kendisini aldattığında şüphelenerek kocası mutfakta telefonunu şarj ettiği sırada galerisini kontrol etti.

3 Aylık Geline Şok! Kocası, Çalıştığı AVM'nin Tuvaletinde Kadınları ve Çocukları Gizlice Görüntülemiş

AVM TUVALETİNDE ÇEKİLMİŞ GÖRÜNTÜLER BULDU

Genç kadın, kocasının telefonunda çalıştığı alışveriş merkezinin tuvaletinde çekilmiş, kadın ve çocuklara ait çıplak görüntüler görünce büyük şok yaşadı. Gördüklerine inanamayan kadın eşini polise ihbar etti.

3 Aylık Geline Şok! Kocası, Çalıştığı AVM'nin Tuvaletinde Kadınları ve Çocukları Gizlice Görüntülemiş

KARISINI DA GİZLİCE GÖRÜNTÜLEMİŞ

Kadın ayrıca, kendisi duşta ve tuvalette iken kocasının kendisinin de gizlice videosunu çektiğini fark etti. Kısa süre önce kanseri yenen kadın, bundan sonra artık böyle bir kocası olmadığını ve kendisini tanımadığını söyledi.

3 Aylık Geline Şok! Kocası, Çalıştığı AVM'nin Tuvaletinde Kadınları ve Çocukları Gizlice Görüntülemiş

HEM İŞİNİ HEM EŞİNİ KAYBETTİ

Tuvalete giden kadın ve çocukların yanı sıra aynı yerde çalıştığı iş yerinden bir kadının görüntülerini çeken koca şartlı olarak tahliye edildi. Karısının boşadığı adam ayrıca çalıştığı iş yerinden de kovuldu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Cep Telefonu Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

KONYALI:

yobaz sürüsü güneşin batmadıgı ülkeyi eleştirmek kim siz kim sen kur-an kurslarındaki cocuk tecavüzlerinde bak asıl.

22
82
yanıtYanıtla
IRON:

Konyalı yobaz, cahil misin güneşin batmadığı değildir o güneşin doğmadığı ülkedir o. Havası sürekli kapalı olduğundan öyle deniyor. Ülke hayranlığı seni cahil yapmış. Yobaz

yanıt23
yanıt6
Oğuz:

Sen ingiliz bilmem nesimisin ne bu mudafa

yanıt13
yanıt4
ZİRZOP:

la gonyalı, goygoy yapma uza. . . yazdığında hak yok. hindistan ve bir çok yerden çekilirken yapılan katliamları ne yapacaksın o güneş batan ülke dediğin medeniyette!?

yanıt0
yanıt0
Wwwwwww:

İnanın onlar ve oranın insanları bizdeki vakıf dergah cemaat dedikleri yerlerden ve oraları yunetenlerden bin kat daha dürüst insanlardir

9
34
yanıtYanıtla
ZİRZOP:

komik insan!

yanıt4
yanıt4
EBRU:

NE MİDE BULANDIRICI. MİLLETİN TUVALETİNİ YAPARKEN Kİ HALİNDEN KEYİF ALMAK NASIL BİR PSİKOPATLIK!!

36
2
yanıtYanıtla
ŞU:

SAPIKLAR PİS SAPKINLAR ALLAH TEZ VAKİT SİZİ VE SİZİN GİBİLERİ YOK EDİP GAZABIYLA BULUŞURSUN.

17
1
yanıtYanıtla
Büşra:

Değışik bi düşünce tarzi tuvalette görüntu cekerken rahaliyo olabilir adam ilginç yada kesin tuvaletle ilgili bi kötü anisi vardir yada adam bi gerizekali :)

7
8
yanıtYanıtla
zamanını sorun:

bu haberi boşver, hani eskiden bir alçağın ismi ile anılan sonra Anadolu meydanı olan yerde anıracak yaşlı ve bunak, mavi gözlü haddini bilmez hain bir eşşek vardı ne zaman anıracak onu anırtmak için oy verdik meydana çıksın

9
4
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title