Haberler

2b'de Değişiklik İçin Yola Düştüler

2B yasasının İstanbul'da bazı sıkıntılara yol açtığını savunan ve yasada değişiklik talebiyle 8 gün önce İstanbul'dan Ankara'ya yola çıkan 3 kişi, Düzce'ye ulaştı

2B yasasının İstanbul'da bazı sıkıntılara yol açtığını savunarak yasada bazı değişikliklerin olması talebiyle İstanbul'dan Ankara'ya yürüyen 3 kişi, Düzce'ye ulaştı.

Üzerlerinde "2B için Ankara'ya yürüyoruz" yazılı yelek giyen İsmail Coşkun, Ali Akkaya ve Baki Eğirmi, İstanbul'dan başlattıkları yürüyüşün 8'inci gününde Düzce'ye geldi.

Grup adına AA muhabirine açıklama yapan Coşkun, 2B yasasayla haksızlığa maruz kalan bazı insanlar için mücadele ettiklerini söyledi.

İstanbul'daki bazı semtlerde yasayla ilgili ciddi sorunların olduğunu iddia eden Coşkun, bu sorunu yaşayan vatandaşlar adına 20 Eylül'de İstanbul Ümraniye'den Ankara'ya yürüyüş başlattıklarını anlattı.

Coşkun, İstanbul'da yasa nedeniyle mağdur olan diğer vatandaşların 30 Eylül'de araçlarla Ankara'ya hareket edeceğini dile getirerek, bu kişilerle 1 Ekim Salı günü TBMM önünde buluşacaklarını kaydetti.

Sorunlarını daha önce ilettikleri milletvekillerinin kendilerine verdiği sözleri tutmadığını savunan Coşkun, "Amacımız, meclisin açıldığı gün orada bize verilen sözleri hatırlatmak. Burada yaşayan insanlar mağdurdur ve yasaya ne itiraz ne de dava açma hakkınız var. Bunları yaparsak da bütün haklarınızdan mahrum kalıyorsunuz" diye konuştu. - Düzce

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Coşkun İstanbul Düzce Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title