Haberler

29. Nickelodeon Kıds' Choıce Awards Sahiplerini Buldu!

Güncelleme:

Dünyanın dört bir yanından çocukların, sevdikleri film ve müzikleri oyladıkları, 29. Nickelodeon Kids' Choice Awards ödül töreni, California'daki The Forum'da yapıldı.

Bu yılki tören, seyircilerin interaktif bir dijital deneyim ile tüm oylama sürecinin bir parçası olmasını sağladı. Dünya çapında çocukların ve ailelerin kulis odasından sahneye kadar her konuda yaptıkları paylaşımlar geceye renk kattı.

Gecenin sunuculuğunu Country müziğin yıldızı ve NBC'in ' The Voice' programı jüri üyelerinden Blake Shelton üstlenirken, gecede Shelton'ın yakın arkadaşlarından Adam Levine, Pharrell Williams, Nick Jonas, Selena Gomez, Chewbacca gibi isimlerle yaptığı eğlenceli konuşmalar da görülmeye değerdi.

Gecede Rap starı Silento'nun da 'Watch Me (Whip/Nae Nae)' şarkısı ile sahne alırken, şarkıcı ve söz yazarı Charlie Puth ve hip-hop yıldızı Wiz Khalifa, 'En İyi İşbirliği' ödüllerini aldıktan sonra 'One Call Away' ve 'See You Again' şarkılarını seslendirdi.

Adele, Jennifer Lawrence, Justin Bieber, Sofia Vergara, Will Ferrell, Amy Poehler, Zendaya, The Voice, SpongeBob SquarePants, Fifth Harmony ve birçoğunun ödüle doyduğu gecenin kapanışını DNCE grubu, listeleri al üst eden parçaları 'Cake by the Ocean' ile yaptı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Pharrell Williams Selena Gomez Adam Levine The Voice Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title