Haberler

29 Milyon Kişi Prens Harry ve Meghan Markle'ın Düğününü Canlı Yayından İzledi

Güncelleme:

Prens Harry ile ABD'li oyuncu Meghan Markle'ın 19 Mayıs'ta gerçekleşen muhteşem düğününü, yapılan canlı yayınlardan 29,2 milyon kişi seyretti.

Prens Harry ile Meghan Markle'ın cumartesi günü yapılan düğünü tüm dünyada canlı olarak izlendi.

29 MİLYON KİŞİ İZLEDİ

Nielsen verilerine göre kraliyet düğününü ABD'de canlı yayın yapan ABC, BBC America, CBS, CNN, CNNe, E!, Fox News, HLN, MSNBC, NBC, PBS, Telemundo, TLC ve Univision kanallarından 29,2 milyon kişi seyretti.

29 Milyon Kişi Prens Harry ve Meghan Markle'ın Düğününü Canlı Yayından İzledi

KATE MIDDLETON'I 23 MİLYON KİŞİ İZLEDİ

2011 yılında Prens William ile Kate Middleton'ın düğününü 22,8 milyon kişi seyretmişti.

ŞATONUN ETRAFINA 100 BİN KİŞİ GELDİ

Sussex Dükü ile Düşesi'nin düğününü İngiltere ise 28,4 milyon kişi seyretti. Cumartesi günü, düğünün yapıldığı Windsor Şatosu etrafında 100 bin kişi toplandı.

29 Milyon Kişi Prens Harry ve Meghan Markle'ın Düğününü Canlı Yayından İzledi

DAKİKADA 40 BİN TWEET ATILDI

Düğün esnasında 3,4 milyon tweet atıldı. Düğünün papazının konuşma yaptığı an, en çok tweet atılan an oldu. Papaz Michael Curry'nin teatral konuşması esnasında dakikada 40 bin tweet atıldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Fox News Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

dodo:

melih gökçek sen erdoğan seçilince dolar düşecek tepe taklak olacak palavralarını ailene anlat belki yerlerde oy verirler

2
1
yanıtYanıtla
VİCDAN:

Prens Hanry Adam hemde adamın dibiii. Bizim kendini delikanlı tanıtan erkeklerimiz genç kızları yalan dolanla kullanıp oyalayıp ortada bırakırken ingiliz prens olmasına rağmen siyahi asıllı bir bayanı tüm ailesine karşi telli duvaklı düğünüde yaptı. . Daha ne yapsın adam işte adam görün. . . .

0
0
yanıtYanıtla
gün:

görgüsüz ayılar prens nedır ya

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title