Haberler

29 Kaçak Yakalandı

Türkiye'de bulunmaları için yasal gerekleri karşılamayan ve sınırı yasa dışı yolla geçmek isteyen toplam 29 kaçak şahıs yakalandı.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Kolluk Kuvvetlerince Edirne ve Ağrı il merkezlerinde icra edilen önleyici tedbirler kapsamında yapılan kontrollerde, Türkiye'de bulunması için yasal gerekleri karşılamayan 10 Filistin, 4 Somali, 3 Afganistan uyruklu olmak üzere toplam 17 şahıs yakalandı. Bu arada Yunanistan Sınırı'nda, Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı olarak geçmeye çalışan 5 Filistin, 4 Somali uyruklu toplam 9 şahıs ele geçirildi. Ayrıca İran Sınırı'nda da İran'dan Türkiye'ye yasa dışı olarak geçen 2 Türk vatandaşı yakalandı. Suriye Sınırı'nda ise Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı olarak geçen 1 Türk vatandaş ele geçirildi. Yakalanan şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı. (ANKA) (HM/ÖZK)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title