Haberler

29 Ekim Kültür Merkezi Ahmet Yenilmez'i Konuk Etti

Başarılı Tiyatro Oyuncusu Ahmet Yenilmez ve Yenilmez Sanat Merkezi Oyuncuları, 29 Ekim Kültür Merkezi'nde Necip Fazıl Kısakürek'in "Para" Adlı Oyununu Sahneledi.

Başarılı tiyatro oyuncusu Ahmet Yenilmez ve Yenilmez Sanat Merkezi oyuncuları, 29 Ekim Kültür Merkezi'nde Necip Fazıl Kısakürek'in "Para" adlı oyununu sahneledi.

Yenilmez'in hem yönettiği hem de başrolünü oynadığı oyunda ayrıca İhsan Ustaoğlu, Yaşar Üzer, Öznur Kula, Nesrin Uçak, Ozan Akıncı, İbrahim Öner, Alper Kadayıfçı, Murat Karaaslan, Yasemin Dede ve Burak Alp Yenilmez rol aldı. Oyuna Altındağlılar yoğun ilgi gösterirken, izleyiciler oyun sonrasında ekibe bir teşekkür çiçeği sundu.

Türk edebiyatında 'Üstad' olarak anılan Necip Fazıl'ın 15 Aralık 1941 tarihinde tamamladığı ve ilk kez 1941-42 sezonunda İstanbul Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen eseri daha sonra bir çok değişik kumpanya tarafından defalarca oynandı.

Ahmet Yenilmez ve ekibi tarafından başarıyla sahnelenen oyunun kahramanı, hayata hakim küçük tedbirlerin, miskin hesapların adamı bir banka patronu.

(TS-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title