Haberler

29 Ekim Cumhuriyet Bayramına Doğru

KASTAMONU (AA) – Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

KASTAMONU (AA) – Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Şahin, mesajında, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin tüm olumsuz şartlara rağmen Türk milletinin azmi, bağımsızlık kararı, birlik ve beraberliği sayesinde kurulduğunu belirtti.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni ve milletini bölmek ve parçalamak isteyen hainlerin oyunlarının boşa çıkacağını ifade eden Şahin, şunları kaydetti:

"Türkiye Cumhuriyeti, büyük ve güçlü bir devlet olarak, laik, demokratik ve çağdaş yapısıyla pek çok ülke için örnek alınması gereken bir ülke konumuna gelmiştir. Millet olarak bugün bunun haklı gurur ve mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. Bu haklı gurur, bize Cumhuriyetin tüm değerleriyle sonsuza değin yaşatmanın ortak sorumluluğunu da yüklemektedir. Cumhuriyetimizi dünya standartlarında bir demokrasiyle destekleyerek, bölgesinde ve dünyada bugün olduğundan daha güçlü bir aktör olması için birlik ve beraberlik içerisinde milletimizin, büyük bir gayret ve özveri içerisinde olacağına inancımız tamdır."

Kaynak: AA / Yerel

Kazım Şahin 29 Ekim Tosya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title