Haberler

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Akseki, Manavgat ve Alanya ilçesinde Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Akseki, Manavgat ve Alanya ilçelerinde Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Akseki Kaymakamı Murat Beşikci, Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, İlçe Garnizon Komutanı Vekili Jandarma Üsteğmen Kenan Keskin, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tören son buldu.

Törene kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

Manavgat

Manavgat Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Enver Sungur, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile diğer ilgililer katıldı.

Kaymakam Bulgurlu, Garnizon Komutanı Sungur ve Başkan Sözen, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tören sona erdi.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yarın Cumhuriyet Meydanında çeşitli gösterilerle devam edecek.

-Alanya

Atatürk Anıtı'nda düzenlenen törene Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Garnizon Komutanı Personel Yarbay Adnan Arseven, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla tören sona erdi.

Yarın kutlama programı kapsamında saat 09.30'da Kaymakamlık binasında Kaymakam Tanrıseven tarafından tebrikler kabul edilecek. İskele Meydanı'nda saat 10.00'da ise protokol üyeleri ve vatandaşların katılımıyla Cumhuriyet Bayramı'nın 91. yıl dönümü kutlanacak. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Manavgat 29 Ekim Alanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title