Haberler

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, "Bin yıldır Anadolu'da bu duruşumuzla varız ve inşallah sonsuza kadar hep olacağız." dedi.

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, "Bin yıldır Anadolu'da bu duruşumuzla varız ve inşallah sonsuza kadar hep olacağız." dedi.

Ev sahipliğini Vali Güzeloğlu'nun yaptığı "Cumhuriyetin 95. Yıl Resepsiyonu" bir otelde yapıldı.

Resepsiyona, 7. Kolordu Komutanı Tümgeneral Sinan Yayla, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, AK Parti milletvekilleri Oya Eronat ve Ebubekir Bal, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, askeri komutanlar ve kamu kurum müdürleri katıldı.

Vali Güzeloğlu, burada yapığı konuşmada, başta 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine hep birlikte ulaşılacağını söyledi.

Büyük bir millet ve devlet olduklarını dile getiren Güzeloğlu, "Bin yıldır Anadolu'da bu duruşumuzla varız ve inşallah sonsuza kadar hep olacağız." ifadesini kullandı.

Diyarbakır'ın insanlık tarihinin her döneminde önemli bir yer olduğuna işaret eden Güzeloğlu, şunları kaydetti:

"Diyarbakır 639 yılından itibaren de İslam'ın, imanın ve dinimizin şereflendirdiği bir belde olmuştur. Diyarbakır kültürümüzün, kimliğimizin çok özel ve şüphesiz çok değerli bir beldesi ve bir bölgesidir, gelceğe doğru birlik ve beraberlik içindeki yürüşümüzün mührüdür. Bizler Diyarbakır'a hizmet eden bütün arkadaşlarım ve bütün kamu çalışanlarımız da Diyarbakır'a hizmet etme onurunu taşıyoruz."

Yapılan konuşmanın ardından resepsiyon devam etti.

Kaynak: AA / Güncel

Basri Güzeloğlu Cumhuriyet Diyarbakır Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title