Haberler

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Hacıbektaş, Ürgüp ve Avanos ilçelerinde törenlerle kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Hacıbektaş, Ürgüp ve Avanos ilçelerinde törenlerle kutlandı.

Ürgüp ilçesinde Cumhuriyet Meydanındaki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Törende konuşan Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Türk milletinin birlik ve bareberlik içinde olduğu sürece her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğini belirtti.

Maraşlı, "Türkiye, Cumhuriyetle birlikte güçlü ve istikrarlı bir ülke olmanın yanında siyasi, sosyal ve ekonomik alanda gerçekleştirilen değişimlerle dünyadaki önemini pekiştirmiştir. Geleceğimize kasteden hiç bir saldırı, biz birbirimize kenetlendikçe, hiç bir zaman başarıya ulaşamayacaktır." dedi.

Kılıçarslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerince halk oyunları gösterilerinin sunulduğu program, ilçe genelindeki yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi.

- Hacıbektaş

İlçe meydanındaki törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kaymakam Yaşar Yiğit Demirer tarafından selamlama konuşması yapıldı.

Demirer, konuşmasında Cumhuriyeti kuran ruh ve şuurun devam etmesi halinde, Türkiye'nin ilelebet payidar kalacağını dile getirdi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Hacıbektaş Semah Topluluğunun gösterisi ile devam eden program, öğrencilerin tören geçitinin ardından sona erdi.

Avanos

İlçe meydanında, saygı duruşu ve İstikla Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, Kaymakam Murat Çağrı Erdinç ve Belediye Başkanı İsmet İnce, öğrencileri ve vatandaşları selamlayarak bayramlarını kutladı.

Törende konuşan Kaymakam Erdinç, birlik, beraberlik mesajı verdi.

Çeşili okullardan öğrencilerin halk oyunları gösterisi sunduğu program, spor dallarında dereceye girenlere ödül takdiminin ardından sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Hacıbektaş 29 Ekim Ürgüp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title