Haberler

29. Dakar Rallisi Sona Erdi

29. Dakar Rallisi Lac Rose Grand Prix Yarışı ile Sona Ererken, Genel Klasmanda Jim Beam Takımı Olarak Türkiye'yi Temsil Eden Sporculardan Kutlu Torunlar 59'uncu, Kemal Merkit İse 61'inci Sırada Yer Aldı.

29. Dakar Rallisi Lac Rose Grand Prix yarışı ile sona ererken, genel klasmanda Jim Beam Takımı olarak Türkiye'yi temsil eden sporculardan Kutlu Torunlar 59'uncu, Kemal Merkit ise 61'inci sırada yer aldı.

Organizasyonun son ayağı olan Lac Rose (Pembe Gül) Grand Prix'ine 132 motosikletçi katılabilirken, Jim Beam Türk Takımı ile maraton 251-450cm3 kategorisinde mücadele eden Kutlu Torunlar genel klasmanda 59. sırada, Kemal Merkit ise genel klasmanda 61. sırada yer aldı.

6 Ocakta Lizbon'dan start alan 7915 kilometrelik zorlu rallide, 7 ülke geçen Jim Beam Türk Takımı, yaşanan sağlık problemlerine ve mekanik sorunlara rağmen 29. Dakar Rallisi'ni tamamlamayı başardı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title