Haberler

    FIFA, Irak'ın 28 Yıllık Ambargosunu Sona Erdirdi

    Güncelleme:

    FIFA, Irak'ın Kuveyt işgalinden sonra konan ambargo yasağını kaldırdı. 28 yıl sonra Irak'ta uluslararası maçlar oynanabilecek.

    FIFA, Irak'ın uluslararası maçlara ev sahipliği yapma yasağını kaldırdı.

    Irak'ın 1990'da Kuveyt'i işgalinden sonra konan yasağın kalkmasıyla Erbil, Basra ve Kerbela'da artık uluslararası maçlar oynanabilecek. 28 yıldır uluslararası maçların yasak olduğu Irak'ta 28 Şubat'ta Suudi Arabistan ile Basra'da oynanan özel karşılaşma bir ilk olmuştu.

    "BU KARARI DESTEKLİYORUZ"

    Asya Futbol Federasyonu Başkanı Şeyh Salman bin Al Khalifa, "Bu Irak'ta futbolun geleceğini şekillendirecek önemli bir karardır. AFC ve Asya futbol ailesi olarak bu kararı destekliyor ve Irak'ın gelişmesinde önemli rol oynayacağını düşünüyoruz" dedi.

    Irak önümüzdeki çarşamba günü Katar ve Suriye ile Basra'da bir dostluk turnuvası düzenleyecek.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Kuveyt Erbil Basra Irak Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500

    Yorumlar (3)

    akçaabatsebatlı selçuk sera:

    IRAK milletiyle kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyor gavurlar . Bunada izin veren milleti ve yönetimleri var , Birde IRAKTA ve diğer yerlerde Terör örgütü kurup , Masum insanları öldürtmeseler güzel olacak fakat buna izin ve destek veren bunu eleştirebilir mi ki hayır elbette . adamın dediği gibi topunuzun. . . . :) VE SONUÇ OLARAK : AFRİNDE DESTAN YAZAN TÜRK EVLATLARINA SELAM LAR OLSUN , SAYGIYI HAK EDEN TEK MİLLET TÜRK MİLLETİDİR C . ŞEHİTLERİMİZİN MEKANI CENNET OLSUN , HER ZAMAN DUA İLE

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Kral:

    Sahi nooldu Furkan Vakfı . Ahh bu Ce Ha Pe nin zülmü yok mu. Kim ki birşey söylüyor , zülmediyorlar

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Kral:

    Sahi nooldu Furkan Vakfı . Ahh bu Ce Ha Pe nin zülmü yok mu. Kim ki birşey söylüyor , zülmediyorlar

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title