Haberler

28 Şubat'ın Yıl Dönümü

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, 16 Nisan halk oylamasında kullanılacak 'evet' oyunun, 28 Şubatların ve 15 Temmuzların bir daha yaşanmaması için çok önemli olduğunu bildirdi.

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, 16 Nisan halk oylamasında kullanılacak 'evet' oyunun, 28 Şubatların ve 15 Temmuzların bir daha yaşanmaması için çok önemli olduğunu bildirdi.

Milletvekili Özkan, 28 Şubat'ın 20. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, 28 Şubat sürecinin, milyonlarca insanının inandıkları değerler yüzünden sistemli bir şekilde psikolojik baskı altında tutulduğu, dışlandığı ve zulme uğratıldığı bir dönem olduğunu ifade etti.

28 Şubat postmodern darbesinin bir Haçlı saldırısı olduğunu aktaran Özkan, şunları kaydetti:

"Yaşanılan süreçte 11 bin öğretmen istifa etmek zorunda bırakılmıştır. 387 milyar dolara mal olmuştur. 600 bin başörtülü öğrenci okullara alınmamıştır. Bin 635 askeri personel YAŞ kararlarıyla meslekten ihraç edilmiştir. 4 bin 625 kişi fişlenmiş, 2 bin 500 kişi emekliye sevk edilmiştir. 3 milyar dolar kartel medyasına kredi kullandırılmış, 26 banka 30 milyar dolar dolandırılmıştır. Bin 732 Kur'an kursu kapatılmıştır ve milletin vicdanından çıkmış, yüzde 22 oy almış Refah Partisi kapatılmıştır."

Darbecilerle mücadelede yargısal sürecin takipçisi olmaya devam edeceklerini vurgulayan Özkan, "28 Şubat postmodern darbesinin uzantısı olan Gezi Olayları, 17-25 Aralık darbe girişimleri, 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimi, uluslararası destekli terör dalgası ve benzeri girişimler, milli irade üzerine hegemonya kurmak isteyen iç ve dış güçlerin hala var olduğunu göstermektedir. 16 Nisan halk oylamasında kullanacağımız 'evet' oyu, 28 Şubatların, 15 Temmuzların bir daha yaşanmaması için çok önemlidir. Aziz milletimizin takdiri ile gelecek olan Cumhurbaşkanlığı Modeli ile koalisyonlar ve vesayetçiler tarihe karışacaktır. Daha güçlü ve daha demokratik bir Türkiye oluşacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Cahit Özkan 28 Şubat AK Parti Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title