Haberler

28 Ağustos Cuma DHA Spor Gündemi

94'üncü Gazi Koşusu için heyecan doruktaTürk atçılığının derbisine geri sayım başladıMehmet Şirin Bozkurt: Pandemi nedeniyle Gazi Koşusu da seyircisiz olacak"Gazi ruhunu gönüllerimizde ve ekran başında yaşayacağız"Armağan Turan: Herkes heyecan içerisinde Gazi Koşusu'nu bekliyorGökhan Gül:...

94'üncü Gazi Koşusu için heyecan dorukta

Türk atçılığının derbisine geri sayım başladı

Mehmet Şirin Bozkurt: Pandemi nedeniyle Gazi Koşusu da seyircisiz olacak

"Gazi ruhunu gönüllerimizde ve ekran başında yaşayacağız"

Armağan Turan: Herkes heyecan içerisinde Gazi Koşusu'nu bekliyor

Gökhan Gül: Gazi Koşusu atçılığın bayramı

"Atlar her şeyden önce sporcu"

"Dünyayı etkisi altına alan bir durum söz konusu"

Fransız forvet Loic Remy, gecenin geç saatlerinde İstanbul'a geldi

Çaykur Rizespor ile görüşen golcü oyuncu sağlık kontrolünden geçecek

Trabzonspor'dan Van'daki amatör sporculara malzeme desteği

Antrenör Barış Avcı: Trabzonspor'a teşekkür ediyorum, gönül köprüsü kurdular

BEŞİKTAŞ

11.00-18.00 Siyah beyazlı takım, yeni sezon hazırlıklarını yapacağı çalışmalarla sürdürecek.

GALATASARAY

17.00 Sarı kırmızılılar, hazırlık maçında TFF 1'inci Lig ekiplerinden İstanbulspor ile karşılaşacak.

FENERBAHÇE

17.00 Sarı lacivertliler, Aytemiz Alanyaspor ile hazırlık maçı oynayacak.

TRABZONSPOR

10.00 Bordo mavililer yapacağı idmanın ardından Samsun'a hareket ederek Yılport Samsunspor ile oynayacağı hazırlık maçı öncesi kampa girecek.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR

11.00 Turuncu lacivertli kulüp ile yeni forma sponsoru Bilcee arasında imza töreni ve tanıtım toplantısı gerçekleştirilecek.

MİLLİ TAKIM

A Milli Takım'ın, UEFA Uluslar B Ligi 3'üncü Grup'ta 3 Eylül'de Macaristan ve 6 Eylül'de Rusya ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklanacak.

TFF'DEN SPONSORLUK ANLAŞMASI

11.00 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile hızlı servis restoran zinciri McDonald's arasında Kadın ve Erkek Milli Takımları için sponsorluk anlaşmasına imza atılacak.

ATLETİZM

Süper Lig yarışları devam edecek.

AVRUPA'DAN FUTBOL

22.00 Lyon - Dijon (Cenk Özkacar)


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Gazi Koşusu Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title