Haberler

27 Yaşındaki Gençten 4 Gündür Haber Alınamıyor

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşayan 27 yaşındaki gençten 4 gündür haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre, Kahramanmaraş Ekinözü ilçesi nüfusuna kayıtlı İlhan Uzun, 4 yıl önce Manavgat'a gelerek bir taraftan otelde, diğer taraftan da nakliye sektöründe çalışmaya başladı. 6 ay önce bir kamyonet alan İlhan Uzun, Titreyengöl'de bulunan bir otelde çalışmaya devam ederken kamyonetiyle nakliye işini kendi adına yapmaya başladı.

Yukarı Hisar Mahallesi Tugayoğlu Caddesi üzerinde bir apartmanda tek başına yaşayan İlhan Uzun, iddiaya göre 1 hafta önce yanına gelen A.K.K isimli bir hemşehrisi ile birlikte kalmaya başladı. 16 Nisan gecesi İlhan Uzun A.K.K, T.Y ve Ö.S isimli arkadaşlarıyla birlikte evde bir süre alkol aldıktan sonra eğlence mekanına gitti. Bir süre eğlendikten sonra geri dönen T.Y ve Ö.S. ikilinin yanından ayrılırken İlhan Uzun, A.K.K ile birlikte eve çıktı. Bir süre evde telefonla konuştuktan sonra 04.00 sıralarında evden tek başına ayrılan İlhan Uzun'dan 4 gündür haber alınamıyor.

İşe gelmeyince polise bildirdiler

İlhan Uzun'un evden ayrılırken üzerinde eşofman olduğu, nakliyecilik yaptığı kamyonetinin de evin önünde bulunduğu bildirildi. Evin bulunduğu yerin yakınındaki iş yerlerinin güvenlik kameralarında İlhan Uzun'un evden çıkarak 7001 Sokakta yaklaşık 200 metre ilerledikten sonra bayan arkadaşı olduğu iddia edilen bir kişinin evinin bulunduğu sokak istikametine saptığı, kısa bir süre sonra bu kez geri dönerek başka bir sokağa girip gözden kaybolduğu tespit edildi.

Kaybolduğu gece İlhan Uzun ile birlikte olan arkadaşları işe gelmemesi nedeniyle emniyete giderek durumu bildirdi. Diğer taraftan oğlunun kaybolduğu haberi üzerine Manavgat'a gelen baba Mehmet Uzun, ilk olarak oğlunun son gece beraber olduğu arkadaşlarından bilgi aldıktan sonra Manavgat Emniyet Müdürlüğüne giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Oğlunun hayatından endişe duyduğunu belirten Mehmet Uzun, oğlunu gören ya da yerini bilenlerin güvenlik güçlerine haber vermeleri çağrısında bulundu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Manavgat Ekinözü Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title