Haberler

27. Uluslararası İstanbul Boat Show Denizseverlerle Buluştu

Bu yıl 27.si düzenlenen Uluslararası İstanbul Boat Show Fuarı, görkemli bir açılışla denizseverlerle buluştu.

Sadece motoryat, yelkenli ve sürat teknelerinin yer aldığı İstanbul Boat Show'da birbirinden farklı özelliklere sahip tekneler fuardaki yerini aldı. Beneteau, Atlantis-Gobbi, Cranchi, Bavara, Giant, Mursan, Feretti, Sun Seker, See Ray, Mac Gregor, Four Winss, Wellcraft gibi Dünyanın en ünlü ve güçlü 100'ün üzerinde motoryat ve tekne markasını Türk denizseverlerle buluşturan İstanbul Boat Show, 16 Aralık'a kadar sürecek.

Fuarda, dünyanın lider tekne markalarına ait fiyatları 50 bin dolar ile 10 milyon dolar arasında değişen 6 metreden 22 metreye kadar yüzlerce motoryat, yelkenli ve sürat teknesi yer aldı. Uluslararası Boat Show Organizatörleri Federasyonu'nun (IFBSO) Türkiye'deki ilk ve tek üyesi olan Boat Show'da dünyadaki yeni tasarım örneklerini ve teknolojik uygulamalarını görme fırsatını yakalayan ziyaretçiler, erken sipariş vererek üreticilerin tekneleri yaz sezonuna yetiştirme avantajını da yakalamış oldu.

Konuyla ilgili İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Elegan Yatçılık Grup Dış Geliştirme Müdürü Serhan İren, "Yılda 10 tane yat üretiyoruz.Tuzladaki tersanelerimizde üretilen Giant62 modeli yatında iki kabin, iki banyo bulunmaktadır. Müşterilerimiz genelde Avrupa'dan gelen ziyaretçiler" şeklinde konuştu.

Delta Şirketler Grubu Genel Müdürü İshak Gençbay ise kaçak avlanmayı engelleyecek ve fog balıklarının izlenmesini sağlayacak özel cihazlarla donatılmış 100 bin euro değerinde özel bir tekne yaptıklarını söyledi.

Fuar organizasyonunu yapan NTSR Fuarcılık Genel Müdürü Serkan Tığlıoğlu ise İHA muhabirine yaptığı açıklamada, ulusal ve uluslararası bir çok yatçılık firmasının 100'ün üzerinde teknesinin bu fuarda sergilendiğini belirterek, "Bu konuda tek yetkili ve deneyimli, şirket biziz. 8-16 Aralık tarihleri arasında acık olan fuarımızı yaklaşık 35 bin kişinin ziyaret etmesini bekliyoruz" dedi.

(BGO-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title