Haberler

Man City (0-0) Real Madrid maçı özet görüntüler

Güncelleme:

Manchester City Real Madrid maç özeti. Manchester City Real Madrid mücadelesi maç özeti görüntüleri. 26 Nisan Salı akşamı oynanan Manchester City Real Madrid maçının maç özeti görüntüleri ve detayları haberler.com'un spor sayfasında.

Manchester City Real Madrid (0-0) maç özeti. Manchester City Real Madrid maçı golleri. 26 Nisan Salı Şampiyonlar ligi karşılaşmasında Manchester City Real Madrid takımları karşı karşıya geldi. Maçın geniş özeti ile birlikte mücadelenin tüm detayları haberler.com'da. Maç özeti görüntüleri izlemek için aşağıdaki bağlantılara göz atın.Şampiyonlar Ligi'nde Avrupa'nın en iyi futbolcularına sahip iki takımı bir araya getiren karşılaşma 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Bu önemli karşılaşmayı Avrupa'daki gururumuz Cüneyt Çakır yönetti.

MAN CİTY REAL MADRİD MAÇ ÖZETİ

Devler Ligi'nde yarı final heyecanı Etihad Stadı'nda başlıyor. Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Real Madrid, Manchester City'e konuk oluyor. Saat 21.45'te başlayacak maçta FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır düdük çalıyor. Çakır'ın yardımcılıklarını Cem Satman ve Tarık Ongun yapıyor.

Dev maç öncesi Manchester City'de sakatlığı bulunan Samir Nasri ve Yaya Toure forma giyemeyecek. Real Madrid'de ise, Ronaldo ve Benzema'nın sakatlığının geçmesiyle eksik bulunmuyor.

MANCHESTER CITY - REAL MADRİD

STAT: Etihad
SAAT: 21.45
HAKEM: Cüneyt Çakır

MUHTEMEL 11'LER:

MANCHESTER CITY: Hart, Sagna, Clichy, Otamendi, Kompany, David Silva, Fernandinho, Navas, Fernando, De Bruyne, Agüero
TEKNİK DİREKTÖR: Manuel Pellegrini

REAL MADRİD: Navas, Carvajal, Danilo, Pepe, Ramos, Casemiro, Kroos, Modric, Bale, Ronaldo, Benzema
TEKNİK DİREKTÖR: Zinedine Zidane

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Cüneyt Çakır Real Madrid Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title