Haberler

26 Yıldır Ailesini Arayan Genç Adam, Annesinin Öldüğünü Canlı Yayında Öğrendi

Güncelleme:

26 yıldır ailesini arayan genç adam, ailesinin bulunmasının ardından kahroldu. Genç adamın annesinin öldüğü, babasının da hapiste olduğu ortaya çıktı.

26 yıldır biyolojik ailesini arayan Kadir Yılmaz günlerce süren araştırma sonucunda anne ve babasını Esra Erol'da bulundu. Henüz 2 yaşındayken bedeninde sigara söndürülen genç, annesinin öldüğünü babasının ise hapiste olduğunu canlı yayında öğrendi.

"ANNEN SENİ YILLARCA ARAMIŞ"

Esra Erol, programda Kadir Yılmaz'a acı gerçekleri anlattı. Erol, "Annenin adı Mehtap değil Sevtap. Annen seni yıllarca aramış. 2008 yılında ise vefat etmiş. Sevtap hanım gazinolarda çalışmış ve sırf senin zarar görmemen için bakıcı tuttuğu aileye bırakmış." ifadelerini kullandı.

26 Yıldır Annesini Arayan Genç Adam, Annesinin Öldüğünü Canlı Yayında Öğrendi

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Hayat ona hiç iyi davranmamış. Sen bu zamana kadar yalnızdın, ama artık kocaman bir ailen var. Biyolojik baban hayatta. Şu an hapiste ama artık yalnız değilsin" açıklamalarında bulunarak gözyaşlarına hakim olamadı.

26 Yıldır Annesini Arayan Genç Adam, Annesinin Öldüğünü Canlı Yayında Öğrendi

ANNESİNİN FOTOĞRAFINI İLK KEZ GÖRDÜ

Annesinin fotoğrafını ilk defa Esra Erol'da gören genç adam, "Hiç görmedim bu şekilde görmek kısmet oldu" diyerek konuşmakta güçlük çekti.

26 Yıldır Annesini Arayan Genç Adam, Annesinin Öldüğünü Canlı Yayında Öğrendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kadir Yılmaz Esra Erol Cinsellik 3.Sayfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (41)

PALA ABİNİZ.:

BURAYA ÇIKANLARDA AYRI BİR DİNGİL. KENDİNİZİ EZDİRMEYİN HAYAT KOLAY DEĞİL AMA. KULLANDIRMAYIN SİZİN SIRTINIZDAN ESRA EROL VE KANALI MİLYARLARI GÖTÜRÜYOR. HAYAT AĞIR AMA BAZEN KAN KUSACAKSIN KIZILCIK ŞERBETİ İÇTİM DİYECEKSİN. HAYATA TESLİM OLMAK YOK KUYRUK HEP DİK OLSUN. . . HİÇ BİR YAŞAM KOLAY DEĞİLDİR.

35
6
yanıtYanıtla
arslan:

Kardeş tamam hayatın kolay olmadığını herkes biliyor. Esra Erol u savunmak değil amacım ama o kadında bazı insanların sorunlarını araştırıp bulduktan sonra para ile ölçülemeyecek değerler getiriyor insanın önüne. Adam hiç olmazsa ailesini bulmuş, değmez mi herşeye.

yanıt18
yanıt2
HAYRİ:

oraya çıkanlara kanal 3-5 kuruş veriyor zaten. yoksa adam oraya boşuna çıkarmı.

yanıt2
yanıt4
WAN LI:

SLMLAR İNANIN ARKADAŞLAR BEN ESRA EROL HANIMI ŞİMDİYE KADAR TAKTİR ETTİĞİM BİRİYDİ AMA ŞU YAYINDA ESRA HANIMI İNANIN TANIYAMADIM ÇÜNKÜ İNSANLARI KOLAY KOLAY RENCİDE EDECEK VEYA AŞAĞIYLACAK LAFLAR SÖYLEMEZDİ ESRA HANIMIN ÇOCUĞUN ANNESİNİ ÖLMÜŞ ALLAH RAHMET EYLESİN AMA GAZİNO LARDA ÇALIŞMIŞ DEMESİNİ ÇOK YANLIŞ BULDUM O ÇOCUĞUN MUTLAKA BI ARKADAŞ ORTAMI VARDIR VEYA TANIDIKLARI DOSTLARI VARDIR O SAATTEN SONRA TOPLUM İÇİNE YÜZÜ KIZARARAK ÇIKACAKTIR BU HİÇ YAKIŞMADI ESRA HANIMA O ÇOCUĞUN KARAKTERİ VEDE KİŞİLİĞİ ZEDE ALMIŞTIR SAYGİLARİMLA ARZ EDERİM

38
1
yanıtYanıtla
!!:

baya saçmalamışsın hee vanlı :D

yanıt0
yanıt2
Senem:

Bu gencin günahi ne simdi. . ALLAH onun yar ve yardimcisi olsun . . . gelde üzülme, din kardesinin derdi ile dertlenme simdi. . .

37
0
yanıtYanıtla
8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

Paşaköylü keşke babanda dışarı boş alsaymişta senin gibi birinin zahmetini çekmeselermış

1
28
yanıtYanıtla
mengene:

şu yorumu yapmak için insanı insan yapan değerlerden yoksun olmak lazım. yazıklar olsun .

yanıt1
yanıt0
Erhan:

İşin içinde Esra Erol varsa palavradır , Müge anlı varsa gerçektir gerisi hikaye

14
8
yanıtYanıtla
Mb d a:

Çok doğru

yanıt3
yanıt2
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title