Haberler

26 Eylül Salı Spor Gündemi

Dursun Özbek'ten Başkan adaylığı, UEFA, transfer, Tudor, Selçuk ve Sabri açıklaması"Devre arasında transfer yapıp yapmayacağımıza 10. haftadan sonra karar vereceğiz""Benim görev sürem Mayıs'ta bitiyor.

Dursun Özbek'ten Başkan adaylığı, UEFA, transfer, Tudor, Selçuk ve Sabri açıklaması

"Devre arasında transfer yapıp yapmayacağımıza 10. haftadan sonra karar vereceğiz"

"Benim görev sürem Mayıs'ta bitiyor. Antrenör, kulüpler için anahtar kişi. Seçim öncesi 'Tudor hamlesi' yapmak çok etik olmaz"

"UEFA ile öyle bir anlaşma yapmak istiyoruz ki Galatasaray kendisini daha emniyetli, daha korunaklı hissedecek"

"Selçuk bizim kaptanımız verdiği hizmetleri unutmamalıyız"

"Sabri'yi severim. Göztepe maçı bir gelsin, kendisi için bir şeyler düşünürüz"

(özel) Polis tarafından stattan çıkarılan taraftar DHA'ya konuştu

Halit Yeniaras: "Amacımız, Anadolu'daki forması olmayan köy çocuklarına forma alarak hem onları sevindirmek, hem de bir mesaj vermekti"

"'Çocuklar sevinsin, her şey çocuklar için, Fenerbahçe için', diyen bir insan herhalde statta infial yaratmayacaktır"

NAİM SÜLEYMANOĞLU YOĞUN BAKIMDA

Dünya ve olimpiyat şampiyonu rekortmen milli halterci yaşam mücadelesi veriyor... Naim Süleymanoğlu'na karaciğer nakli gerekiyor..

ŞAMPİYONLAR LİGİ

21.45 BEŞİKTAŞ-LEİPZIG

21.45 Borussia Dortmund (Almanya) - Real Madrid (İspanya)

21.45 Monaco (Fransa) - Porto (Portekiz)

21.45 APOEL (Kıbrıs Rum Kesimi) - Tottenham (İngiltere)

21.45 Manchester City (İngiltere) - Shakhtar Donetsk (Ukrayna)

21.45 Napoli (İtalya) - Feyenoord (Hollanda)

21.45 Spartak Moskova (Rusya) - Liverpool (İngiltere)

21.45 Sevilla (İspanya) - Maribor (Slovenya)

GALATASARAY

11.30 Karabükspor maçının hazırlıkları devam edecek

FENERBAHÇE

Teleset Mobilya Akhisarspor maçının hazırlıkları devam edecek.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) ve Tahkim Kurulu kararları açıklanacak.

İSTANBUL MARATONU

Vodafone 39. İstanbul Maratonu basın toplantısı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Göksel Gümüşdağ, Spor İstanbul Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, Vodafone İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy ve Türkiye Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Çavuşoğlu'nun katılımıyla yapılacak.

10.00 Çırağan Sarayı - Enderun Salonu

BASKETBOL

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun ev sahipliğinde Basketbol Gençler Ligi lansmanı gerçekleşecek

09.30 Polat Otel, Yeşilköy

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Naim Süleymanoğlu Galatasaray Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title