Haberler

FB:2 Gençlerbirliği:1 Maç Özeti Ve Tüm Goller

Güncelleme:

Fenerbahçe 2 Gençlerbirliği 1 maç özeti ve golleri. Spor Toto Süper Lig'in 7.haftasında Fenerbahçe ile Gençlerbirliği takımları Kadıköy'de kozlarını paylaştı. Kanarya Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt'un 86.dakikada attığı golle sahadan 2-1 galip ayrılan taraf oldu. FB Gençlerbirliği maçının geniş özet görüntüleri ve maçın tartışmalı pozisyonlarını izleyebileceğiniz ilgili bağlantılar..

Fenerbahçe Kadıköy'de Kuyt'un 86.dakikada attığı golle 2-1 kazandı. Ankara temsilcisi karşısında zorlanan Fenerbahçe zor da olsa seyircisi önünde kazanmasını bildi. 25.10.2014 FB Gençlerbirliği maçından detaylar. Fenerbahçe Gençlerbirliği maç özeti ve golleri. Fenerbahçe Ankara temsilcisi Gençlerbirliği ile Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşı karşıya geldi. Fenerbahçe ile Gençlerbirliği arasında oynanan Spor Toto Süper Lig 7.hafta mücadelesinin özet görüntüleri ve maçın gollerini izleyebileceğiniz ilgili bağlantıları haberimizde bulabilirsiniz.

Fenerbahçe haftayı moralsiz kapatan ekiplerden biri oldu. Derbi maçta Türk Telekom Arena'da Galatasaray'a 2-1 yenilen sarı kanaryalar 6.haftada ikinci yenilgisini aldı. Maça iyi başlayan ve bilhassa ilk 45 dakikada istediği pas ritmini sahaya yansıtan Fenerbahçe önemli fırsatlarda yakaladı. Başta Emenike olmak üzere bu şansları değerlendiremeyen Sarı Kanaryalar ikinci yarıda ise 10 kişi kaldı. Bruno Alves'in 53.dakikada oyun dışı kalmasyıla Fenerbahçe'nin planları alt üst oldu. Fenerbahçe formasıyla 9 sarı 2 kırmızı kart gören Portekizli stoper bu iki kırmızı kartı da Galatasaray derbilerinde gördü.

Alves atılana kadar rakibine 6 şut imkanı veren Fenerbahçe bu bölümden sonra ise kalesinde tam 10 şut gördü ve bu şutlardan ikisi ağlarla buluştu. 10 kişi kalmasına rağmen Kadlec'le de mutlak gol pozisyonundan yararlanamayan Fenerbahçe, son bölümde Sneijder'in şutlarına engel olamadı. Alper Potuk takımının tek golünü kaydederken Fenerbahçe formasıyla kariyerindeki ikinci golünü kaydetti.

Gençlerbirliği ise haftanın sessiz takımlarından birisiydi. Bogdan Stancu'nun kötü gününde olduğu maçta kaleye gitmekte zorlanan Ankara temsilcisinin, Gosso'nun da sakatlanmasıyla planları bozuldu. Maç genelinde rakibine çok fazla pozisyon vermeyen İrfan Buz'un öğrencileri, Guido Koçer'le yakaladığı fırsatı ise değerlendiremedi.

Fenerbahçe ile Gençlerbirliği arasında Kadıköy'de oynanan son 11 lig maçının tamamını ev sahibi Fenerbahçe kazandı. Gençlerbirliği'nin Kadıköy'den son puan aldığı maç, 2003 Nisan ayında oynanan ve 3-3 lük eşitlikle sonuçlanan maç olmuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Fenerbahçe Kadıköy Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title