Haberler
BBC

25 Yıl Lotoda Aynı Sayılara Oynadı, Sonunda 343,9 Milyon Dolarlık İkramiyeyi Kazandı

Güncelleme:

ABD'nin New York kentinde 25 yıldır lotoda her hafta aynı sayılara oynayan bir kişi, 343 milyon 900 bin dolarlık büyük ikramiye kazandı.

25 yıldır lotoda her hafta aynı sayıları oynayan bir adam, 343 milyon 900 bin dolarlık büyük ikramiye kazandı.

Robert Bailey adlı 67 yaşındaki talihli, 27 Ekim çekilişinde Powerball lotosunda 8, 12, 13, 19, 27 ve 4'ü işaretleyerek New York'ta piyango tarihindeki en çok parayı kazanan kişi oldu.

ELİNE 125 MİLYON DOLAR GEÇTİ

Bailey'nin eline vergiler düşüldükten sonra 125 milyon dolar geçti.

ABD Posta Hizmetleri'nde 41 yıl makine operatörü olarak çalıştıktan sonra 2009'da emekli olan Bailey, çekilişte 687 milyon dolarlık büyük ikramiyeyi Iowa eyaletinden 51 yaşındaki bir kadınla paylaştı.

"ANNEME EV ALACAĞIM"

Bailey, kazandığı parayla annesine küçük bir arazisi olan bir ev satın alacağını, seyahat edeceğini ve "iyi yatırımlar" yapacağını belirterek "Belki egzotik bir şeyler de yaparım. Hayatımda Las Vegas'a hiç gitmedim" dedi.

Powerball lotosunda büyük ikramiyeyi kazanma olasılığı 292,201,338'de 1.

New York Üniversitesi'nden istatistik profesörü Aaron Tenenbein, 25 yıldır aynı numaraları oynadığı için kağıt üzerinde bu olasılığın 115,385'e düştüğünü belirterek "Ama aynı sayıları oynamanız aslında hiçbir şeyi değiştirmiyor. Yani tamamen şans" dedi.

BBC

Amerika Birleşik Devletleri New York Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir?
500

Yorumlar (23)

Kanki:

Ne olacak 25 yıldır verdiği parayı geri almiş bunun Nesine seviniyor dangalak

5
12
yanıtYanıtla
Bu cocuk ta iş var:

60dan Sonra para cıksa ne olcak cıkmasa ne olcak para gencken lazım

9
0
yanıtYanıtla
mtkrtk:

sözelcisin galiba

7
1
yanıtYanıtla
ilker bozdag:

Turkiyede sans oyunlari hep hileli emin olun

8
0
yanıtYanıtla
Türkiye:

Şans oyunlarına da çöker oldu devletimiz

yanıt3
yanıt0
Demokrat:

Bir yilbasi bileti alin haberi daha.ben bu oyunlarin hileli oldugunu dusunuyorum o yuzden oynamiyorum tavsiye etmem

8
0
yanıtYanıtla
İSİM GEREKLİMİ:

Her 3-5 ayda bir dünya loto birliğinin yaptığı zaman ayarlı oltalama-haberi

5
1
yanıtYanıtla
cok kesmisler lan:

lan oglum paranin yarisindan fazlasi vergiye kesmisler lan azdaha fazla kazansaymis demekki kafa kafa ya denk gelecekmis yine elde var SIFIR olacakmis

2
2
yanıtYanıtla
Vatandas:

Haber yanlis kesinti vergi degil. Tamamini da alabilirdi. Soyleki: parayi tek seferde kesintiyle alabiliyor. Tamamini ise uzun bi sureye yayarak alabiliyor aylik taksitlerle. Secme sansiniz var.

yanıt1
yanıt0
müimsiz:

kârdamı bi hesap yapalım. 25 yılda her yıl 52 defa oynamış olduğunu varsayarsak 1300 her seferinde ortalama 3 kolon oynasa türkiyedeki loto hesabından buda ortalama haftalık 5 lira olsa 6500 büyük ikramiye tahminenen 5 milyon olsa ohaaaa kârda işte lan

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title