Haberler

25 Metrelik Kuyuya Düşen Suriyeli Çocuğu İtfaiye Kurtardı

Güncelleme:

Gaziantep'te, 8 yaşındaki Suriyeli kız, kentsel dönüşüm nedeniyle yıkılan evin bahçesinde, 25 metre derinliğindeki su dolu kuyuya düştü. Küçük kız, itfaiyenin 2 saatlik çalışmasıyla kurtarıldı.

Gaziantep'te, 8 yaşındaki Suriyeli Fatma Teras, kentsel dönüşüm nedeniyle yıkılan evin bahçesinde kapağı hurdacılar tarafından çalınan 25 metre derinliğindeki su dolu kuyuya düştü. Küçük kız, itfaiyenin 2 saatlik çalışmasıyla kurtarıldı.

ÇOCUK, 25 METRE DERİNLİĞİNDEKİ SU DOLU KUYUYA DÜŞTÜ

Olay, öğle saatlerinde Eydi Baba Mahallesi'nde meydana geldi. Fatma Teras, evlerinin yakınında bulunan ve kentsel dönüşüm nedeniyle yıkılan bir evin bahçe bölümündeki 25 metre derinliğindeki su dolu kuyuya düştü.

İTFAİYE EKİPLERİ KURTARMA ÇALIŞMASI BAŞLATTI

Kuyudaki demire tutunarak yardım isteyen kızın sesini duyanlar itfaiyeye haber verdi. İhbarla gelen itfaiye ekipleri, kızın kurtarılması için çalışma başlattı.

KÜÇÜK KIZ 2 SAATİN SONUNDA KURTARILDI

İtfaiye kurtarma ekibi, merdiven ve halat yardımı indikleri kuyudaki kızı kuyudan 2 saatin sonunda kurtarıldı. Hafif şekilde yaralandığı belirlenen kız çocuğu, hastaneye götürülerek tedaviye alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep İtfaiye 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500

Yorumlar (8)

inanılmaz:

Kavga edip birbirlerini yaralıyorlar, gayet iyi durumdalar. postalayın yüzüstü bıraktıkları vatanlarına!

6
9
yanıtYanıtla
Adınızı:

Lan savaş mavaş yok hikaye bütün bayramlarda tatile gidiyorlar hiç düşünmüyormusun ki savaş varsa nasıl gidiyorlar ? buldular yağlı kapı duruyorlar savaş olduğundan değil

yanıt0
yanıt0
Vatandas:

Bir bitmediler

2
4
yanıtYanıtla
fenasi:

yunan bulgar tohumlarının bu ulkede nasıl yasama hakkı varsa suriyeli kardeslerimizinde o kadar yasama hakkı var. . .

yanıt0
yanıt0
Çocugun gunahi ne.:

Yazik ya 8 yaşinda bir çocuk 25 metrelik kuyuya düşmüş Allooo çocuk deniliyor .Nezaman unuttuk biz insanliğimizi Anliya biliyorum neden oldugunu ama çocugun gunahi ne .bir bittmediler gitti donsunler gibi yazilar.vijdan kalmamiş .çocuklara yapmayin.Geçmiş olsun Allah bir dahada yaşatmasin.

3
1
yanıtYanıtla
KONYALI:

KENDI COCUGUM GELDI AKLIMA COK KOTU OLDUM.CANIM BENIM KUCUCUK COK KORKMUSTUR YAVRUM..ARKADASLAR BIZ BOYLE DEGILDIK 90 YILLARDA

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ulan kız ölücek siz neyin tartışmasını yapıyosunuz alalh kurtarandan razı olsun diyim geçin

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

aslında okuyuya aslıyı atmaları lazımdı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title