Haberler

25.dönem AK Parti Malatya Milletvekillri Mazbatalarını Aldı

25. Dönem AK Parti Malatya milletvekilleri düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

25. Dönem AK Parti Malatya milletvekilleri düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

Mazbatasını Aldıktan sonra Konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Tüm Malatyalı hemşerilerime teşekkür ederim. 3 dönem Malatya'nın vekaletini bize veren yüce milletime ve hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetler gibi bundan sonrada hizmet yapmayı kendimize görev edindik. İnşallah bundan sonra da görev yapıp onların bize vermiş olduğu vekaleti hakkıyla yerine getirmek için çaba sarf edeceğiz " dedi.

Daha sonra Mazbatasını Mustafa Şahin ise, "Malatya'mızı sizler adına Ankara da Malatya'mızın menfaatleri için bize oy versin oy vermesin bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetleri devamı noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz" diye konuştu.

Mazbatasını alan Nurettin Yaşar ise, "Bu bir demokrasi belgesi kazasız belasız bütün spelükasyonlara rağmen başarı ile gerçekleşen seçim sürecinin belgesi bu halkımızın Malatya'mızın Türkiyemi'zin bize verdiği vekaletname bu vekaletnamenin hakkını yerine getirmek için Türkiye için Malatya için bütün halkımız için sorumluluklarımızın bilincindeyiz" dedi.

Daha sonra mazbatasını alan Bülent Tüfenkçi ise, "Seçimde emeği geçen bütün teşkilatlar adına İl Seçim Kurulu başkanımıza teşekkür ediyorum. Teşkilatlarımız adına İl başkanıma ilçe başkanlarıma gençlik kollarına kadın kollarımıza mahalle başkanlarımıza bütün emeği geçen parti teşkilatında ki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Burada 4 garanti gibiydi. Bütün arkadaşlar bize çalıştı. Ben bu anlamıyla bütün çalışan kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bu vekaleti gereğini bütün arkadaşlarımızla beraber Ankara da AK Partinin vizyonun misyonuna uygun olarak yerine getireceğiz. Her daim Malatyalılarla beraber olacağız" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Öznur Çalık Ak Parti Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title