Haberler

24 Yaşındaki Brezilyalı Futbolcu, Feci Şekilde Öldürüldü

Güncelleme:

Brezilya ekiplerinden Sao Paulo'da forma giyen 24 yaşındaki Freitas, cinsel organı ve boynu kesik halde, yol kenarında ölü olarak bulundu.

Brezilya takımlarından Sao Paulo'da forma giyen 24 yaşındaki futbolcu Daniel Correa Freitas'nın ölü olarak bulunduğu açıklandı.

Brezilya'nın Curitiba şehrindeki IML hastanesinden yapılan açıklamada Freitas'ın ölüm haberi doğrulanırken Sao Paulo kulübü de konuyla ilgili açıklama yaptı. Twitter hesabından bir duyuru yapan Sao Paulo kulübü, "Kulübümüz orta saha oyuncumuzun ölümünden dolayı büyük üzüntü duyuyor. Ailesine ve taraftarlarımıza baş sağlığı diliyoruz" ifadelerini kullandı.

24 Yaşındaki Brezilyalı Futbolcu, Feci Şekilde Öldürüldü

CİNSEL ORGANINI VE BOYNUNU KESMİŞLER

24 yaşındaki futbolcunun bedenindeki izlerden işkenceye uğradığı öğrenilirken yetkililerin yaptığı açıklamada "Boynunda çok derin iki kesik vardı ve kafası neredeyse kopma noktasına gelmişti. Ayrıca cinsel organı da kesilmişti" denildi. İddiaya göre çevrede dolaşan insanların cesedi bulduğu belirtilirken cesedin yaklaşık 30 metre sürüklendiği ifade edildi.

Daha önce Botafogo'da forma giyen Freitas, 2015 yılından beri Sao Paulo'da mücadele ediyordu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

3.Sayfa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (20)

MOUSSA SOW:

İŞTE ÖVÜP DURDUKLARI BATI MEDENİYETİ (!)biz DOĞUyoruz onlar BATIyorlar.

8
16
yanıtYanıtla
CAHİLSAVAR:

KÖR CAHİL BREZİLYA BATI MEDENİYETİ Mİ ?

yanıt19
yanıt4
Dürbünlü:

İmansızlık eşittir vahşet...!!!

14
4
yanıtYanıtla
orhan:

Allah belanızı versin caniler, yazık günah gencecik adam

17
1
yanıtYanıtla
DERİN GÖLGE:

tövbe tövbe bu ne yaw sudiler dünyaya kötü örnek oldular

2
9
yanıtYanıtla
Melis Candar:

Güney Amerika ülkelerinde bu tip cinayetler çok fazla. Yolda giderken hiç tanımadığınız kimseler tarafından vahşice öldürülebiliyorsunuz. Kesinlikle bu ülkelerden uzak durun. Oraları çok iyi tanıyan bir kişi olarak söylüyorum. Arjantin, Brezilya ve Şili''de uzun süre yaşadım. 13-16 yaşlarındaki çocuklar bile çete oluşturmuş insan kesiyorlar. Birkaç dolar para ve zevk için.

5
1
yanıtYanıtla
ya şimdi bi dk:

Yıllardır Türkiyede de oluyor böyle şeyler Brezilyada duymuşsunuz ? Çokmu şaşırdınız ?

4
1
yanıtYanıtla
Adam:

Güney Amerika''da futbolcuların çoğundan uyuşturucu için haraç kesildiğini düşünüyorum. Adalet ve kanun oralarda olmadığı için, görece zengin insanlar sürekli tehdit altında. Bu da bir hesaplaşma gibi görünüyor

5
0
yanıtYanıtla
xxxx:

müge anlı göreve hemen

4
0
yanıtYanıtla
Çakar cakmaz yanan çakmak:

Rahip brunson un yüreği Türkiye de kalmış terbiyesiz CIA ajanı utanmak yok bu ahlaksızda

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title