Haberler

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı

Batman'daki gazeteciler, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla çöp topladı.

Batman'daki gazeteciler, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla çöp topladı.

Akyürek Mahallesi'ndeki tren raylarında bir araya gelen gazeteciler, raylarda bir kilometrelik güzergahı temizledi.

Temizlik kampanyasına Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Murat Şahin ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de destek verdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Şahin, yaptığı açıklamada, temizlik çalışmasından dolayı gazetecileri kutladı.

Gazetecilerin temizlik hassasiyetinin kent geneline yayılmasını umut ettiklerini belirten Şahin, "Özellikle kentimizde temizlik konusunda kent genelinde güzel bir hassasiyet oluştu. Bu bizi çok mutlu ediyor. Bugün basın bayramı olması vesilesiyle gazetecilerin toplumda farkındalık oluşturmak adına yapmış oldukları bu temizlik çalışmasından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu duyarlılık kent genelinde yaygınlaşır." ifadelerini kullandı.

Gazeteci Osman Arslan ise, kent genelinde temizliğe dikkat çekmek adına yapılan böyle bir çalışmaya katılmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Kendi bayram günümüzde gazeteci arkadaşlarımız, meslektaşlarımızla birlikte farkındalık yaratmak için böyle bir çalışma yaptık. Herkes kendi kapısının önünden temizliğe başlarsa daha temiz bir Batman, Türkiye ve temiz bir dünya olur." diye konuştu.

Gazeteci Recep Akın da, arkadaşlarıyla bir sosyal sorumluluk projesine imza atmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Batman Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title