Haberler

24 Kasım Öğretmenler Günü...

KOCAELİ (A.A) ? 23.11.2006 ? Gebze'nin Şekerpınar Belde Belediye Başkanı Cemalettin Balcı, ''Çağdaşlığın, aydınlanmanın öncüsü olan öğretmenlerimiz sayesinde kazandığımız bilgi ve birikimlerimizle beldemizi, kentimizi, ülkemizi daha ileriye taşımak ve bu bilinçle hareket etmek, onlara vereceğimiz en güzel hediye olacaktır'' dedi.

Balcı, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, öğretmenlerin hatırlanması ve anılması için bir günün, bir hafta veya bir ayın yeterli olamayacağını kaydetti.

Balcı, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

''Çağdaşlığın, aydınlanmanın öncüsü olan öğretmenlerimiz sayesinde kazandığımız bilgi ve birikimlerimizle beldemizi, kentimizi, ülkemizi daha ileriye taşımak ve bu bilinçle hareket etmek, onlara vereceğimiz en güzel hediye olacaktır. Çocuklarımızın yaşama hazırlanmasında büyük katkıları olan öğretmenlerimiz sayesinde ülkemizin aydınlık yarınlarından kuşkumuz yoktur.''

Balcı, öğrencilerin yarının büyükleri, önderleri olmak için kendilerini yetiştiren öğretmenlerine karşı saygıyı eksik etmemesi gerektiğine de değindi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title