Haberler

24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri

Balıkesir'in Edremit İlçesindeki Şehit Hamdibey İlköğretim Okulu Öğrenci ve Öğretmenleri, Hazırladıkları ve Üzerinde "24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutlu Olsun" Yazılı Pastayı Keserek 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü Kutladı.

Balıkesir'in Edremit ilçesindeki Şehit Hamdibey İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenleri, hazırladıkları ve üzerinde "24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutlu Olsun" yazılı pastayı keserek 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

2005 yılında Edremit Belediyesi'nin ilçe merkezinde başlattığı ve "En iyi ve örnek okul" yarışmasında birinci seçilen, geçtiğimiz sezondaki üstün başarılarıyla il birincisi olan Şehit Hamdibey İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı. Okulun öğretmenler odasında Okul Müdürü Ümit Ünsal'la bir araya gelen öğretmenler, üzerinde "24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun" yazılı pastayı birlikte kesti. Daha sonra öğretmen ve öğrencilerinin kutlamalarını kabul eden Müdür Ümit Ünsal, okulunda bu sene 22 sınıfta toplam 750 öğrenci ve 33 öğretmenin görev aldığını, ilde en başarılı okul olduklarını ve başarının sırrının okuldaki öğretmen, öğrenci ve velilerin birlik ve beraberlik içerisinde olmasından kaynaklandığı belirtti.

Okullarındaki her sınıfta bir bilgisayar ve projeksiyon aleti bulunmasının yanı sıra bir adet bilgisayar ve teknoloji sınıfının olduğunu söyleyen müdürü Ünsal, okulunun fiziki binasının yeterli olmadığını ve yeni ek binanın yapılmasını arzu ettiklerini ifade etti.

(SŞ-OMR)

24.11.2007 17:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title