Haberler

24 Kasım Öğretmenler Günü

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında ilk tören, Şereflikoçhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atılgan'ın hükümet konağında bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasıyla başladı.

Nizamülmülk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde devam eden kutlama programında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Atılgan, şehit öğretmenleri rahmet ve saygıyla andıklarını belirtti.

Atılgan, "Bugün tüm öğretmenlerimizin hizmetlerine karşılık saygı ve sevgi ile anıldığı öğretmen ve öğretmenlik mesleği ile ilgili farkındalığın oluştuğu güzel bir gündür. Kültürün ve medeniyetin temelini eğitim ve öğretim oluşturur, bunun yapıcısı da öğretmendir. Kültür ve medeniyet seviyesi yükselmiş milletlerin en temel ölçüsü eğitime verdiği değer ile anlaşılmaktadır. Yarınların daha aydınlık olması muasır medeniyetin üzerine çıkma hızımız eğitime ve öğretmene verdiğimiz değerle olacaktır." şeklinde konuştu.

Şereflikoçhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görev yapan öğretmenler tarafından hazırlanan "Muallim" ve "Benim adım öğretmen'" klibi yayınlandı.

Düzenlenen kutlama programı, ilçede görev yapan müzik öğretmenleri tarafından hazırlanan konserle sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Öğretmenler Günü Şereflikoçhisar Nizamülmülk Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title