Haberler

    24. İTÜ Emös "Sanal Rönesans"

    Türkiye'nin en uzun soluklu ve en yenilikçi öğrenci etkinliği İTÜ EMÖS bambaşka bir dünyanın kapılarını aralamaya geliyor!

    Türkiye'nin en aktif iş ve kariyer kulüplerinden biri olan İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından bu sene 24.sü düzenlenen İTÜ Endüstri Mühendisliği Öğrenci Sempozyumu (İTÜ EMÖS), 31 Ocak - 4 Şubat tarihleri arasında "Sanal Rönesans" ana teması çerçevesinde şekillenecek.

    Her şeyin sanala yöneldiği günümüz dünyasında, yeni bir çağın başlangıcını, Sanal Yeniden Doğuş'u simgeleyen "Sanal Rönesans"ın alt başlıkları; Data Analytics(Veri Mantıksal Analizi), Dijital Dönüşüm, Fintek, Endüstri 4.0, Girişimcilik Ekosistemi ve Cognitive Computing(Bilişsel Bilişim) şeklinde olacak.

    Şehir dışından gelecek katılımcılar için konaklamalı seçeneği de bulunan ve 5 gün süren etkinlik kapsamında konusunda uzman üst düzey şirket yetkililerinin katılacağı oturumlarda ve beyin fırtınalarının dinmek bilmeyeceği panellerde İTÜ EMÖS katılımcıları, iş ve teknoloji trendleri hakkında bilgi sahibi olabilecek; aynı zamanda diğer katılımcılar ve iş dünyasının önde gelen isimleriyle iletişim kurma fırsatı bulacaklar. Katılımcılar akşam eğlencelerinde ise günün bütün yorgunluğunu atabilecekler.

    Oturumlara paralel olarak gerçekleşecek İTÜ EMÖS Kariyer Atölyeleri'nde öğrenciler, hem sektörünün lider firmalarıyla vaka analizi, iş simülasyonu veya eğitim platformlarında bir araya gelme fırsatı bulacak hem de kültür, sanat, kişisel gelişim vb. alanlar üzerine gerçekleşecek workshoplarla kendini yeniden keşfedecek. (Etkinlik linki;  )

    24. İTÜ EMÖS'ün belirlenen konuşmacıları;

    Dr. Soner Cayko - BKM Express Genel Müdürü

    Ali Rıza Ersoy – Siemens Genel Müdür Yardımcısı ve Dijital Fabrika Müdürü

    Cenk Kıvılcım – Cisco Türkiye CEO

    Koray Çandır – Intel IoT ve Gömülü Sistemler Direktörü

    Emre Güzer – PayU Türkiye CEO

    Dr. Axel Busch – Vaillant Türkiye CEO

    Mustafa Ayhan - Bosch Türkiye ve Ortadoğu IoT ve Endüstri 4.0 Koordinatörü

    Coşkun Bedük – Eczacıbaşı Hijyen Ürünleri Genel Müdürü

    Dr. Reha Akçakaya - Şişecam Düzcam Grup Başkanı

    Sinem Cantürk – KPMG Bilgi Sistemleri Risk Yönetimi Bölüm Başkanı ve Şirket Ortağı

    Emek Akbal – AvivaSA Dijital Dönüşüm Bölüm Yöneticisi

    Walter Brattinga - Türk Henkel Tüketici Yapıştırıcıları Türkiye Müdürü

    Zeynep Olcay Öztürk – Loreal Türkiye Pazarlama Direktörü

    Selcem Özmen Bengitöz – Colgate-Palmolive Müşteri Servisi ve Lojistik Direktörü

    Doç. Dr. Sait Ölmez – Sabancı Üniversitesi Veri Analitiği Master Direktörü

    Prof. Dr. Ata Akın – Acıbadem Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı

    Derya Yücel – Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Küratör

    Selçuk Artut – Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi

    Ajans Paneli

    Ahmet Beliktay – Akıl Fikir İşleri Ajans Direktörü

    Emre Perçin – Y&R Stratejik Planlama Müdürü

    Enis Orhun – C-Section

    Sanat Paneli

    Beral Madra – Kuad Galeri Küratör ve Sanat Eleştirmeni

    Ali Alışır – Fotoğrafçı

    Selçuk Artut – Medya Sanatçısı

    Coworking Paneli

    Batuhan Dalcı – Insprad Medya Co-Founder

    Ahmet Onur – Kolektif House Co-Founder

    Atılım Şahin – Atölye İstanbul Komünite Yöneticisi

    Gökhan Beydoğan – Workinton Co-Founder

    Geçtiğimiz yıl kategori başına 50.000'i aşkın oy kullanılan İTÜ EMÖS BaşArı Ödülleri'nde bu yıl da internet oylaması sonucu "Yılın En BaşArılı" isimleri belirlenecek. 31 Ocak gecesindeki törende kategorilerinde "Yılın En BaşArılı"sı seçilen ünlü isimler ödüllerini almak üzere organizasyona konuk olacak ve ardından İTÜ EMÖS Açılış Kokteyli gerçekleşecek. (İnternet oylaması başladığında ilgili kanallardan duyurulacaktır.)

    84 üniversite ve 96 farklı bölümden 1000'in üzerinde katılımcı ile gerçekleşen İTÜ EMÖS'te sen de yerini al, geleceği birlikte keşfedelim!

    *Kaydolmak için  'a tıklayabilirsiniz.

    *Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için sayfamıza mesaj atabilir ya da emos@ituemk.org adresinden bize ulaşabilirsiniz.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Sabancı Üniversitesi Türkiye Doğuş Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title