Haberler

23. Uluslararası Tiyatro Festivali

Denizli Belediyesi'nin Düzenlediği 6'sı Yabancı 18 Tiyatro Topluluğunun Katıldığı 23. Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali Büyük İlgi Görüyor.

Denizli Belediyesi'nin düzenlediği 6'sı yabancı 18 tiyatro topluluğunun katıldığı 23. Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali büyük ilgi görüyor.

Denizli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün organize ettiği 25 Mayıs tarihinde başlayan festivalde tiyatroseverler 2 günde kentin 8 farklı sanat merkezi ve meydanında 14 oyun seyretti. Festivalin son 3 gününde ise 19 oyunun daha izleyiciyle buluşacağı belirtildi. Azerbaycan Tiyatro Topluluğu'nun Belediye Sanat Merkezi'nde sahne aldığı festivalde, bir öğretmenin öğrencilerine davranışı ve sınıf içinde geçenler aktarıldı.

Festivalin ilk 2 gününde, Denizli Hayal Perdesi ve Denizli Yaşam Tiyatrosu 2'şer oyunuyla izleyicilerle buluştu. Festival kapsamında sahne alan Antakya Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun 'Canlanan Masallar' oyununda ise çocuklar masal kahramanlarıyla tanıştı. 30 Mayıs tarihine kadar devam edecek festivalde, Antalya, Çeşme, Kocaeli, Ankara, Salihli, Muğla, Yunanistan, Nahçıvan, Kosova, Almanya, Gürcistan ve Azerbaycan'dan gelen tiyatro toplulukları sahneye çıkacak.

(AV-AT-HO-Y)

FOTOĞRAFALTI:

tiyatro---tiyatro1---tiyatro2---tiyatro3------ Denizli Belediyesi'nin bu yıl 23.'sünü düzenlediği ve 6'sı yabancı toplam 18 tiyatro topluluğunun katıldığı 23. Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali büyük ilgi görüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title