Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Muğla'nın Bodrum İlçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor. Kutlamalar Sırasında Eşini 2 Gün Önce Kaybeden Anne Gül Demirkıran, Çocuklarının Gösterisini Gözyaşları İçinde İzledi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Kutlamalar sırasında eşini 2 gün önce kaybeden anne Gül Demirkıran, çocuklarının gösterisini gözyaşları içinde izledi.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başlayan kutlamalara ilçe stadında devam edildi. Bodrum Kaymakamı Abdullah Kalkan, Belediye Başkanı Mazlum Ağan, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Deniz Şayan burada öğrencilerin bayramını kutladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan, günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı. Öğrenciler tarafından şiirler okundu. 2007-2008 eğitim ve öğretim döneminde düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ile devam eden kutlamada tören geçidi yapan öğrenciler hazırladıkları gösterileri sundu. Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından TBMM'nin açılışının anlatıldığı oratoryo büyük beğeni topladı. Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Cumhuriyet Savcısı Talip Akdemir ve gazilerin de yer aldığı etkinliği yaklaşık 4 bin kişi izledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında, vefat eden eşini 2 gün önce son yolcuğuna uğurlayan Gül Demirkıran, çocuklarının gösterilerini ağlayarak izledi. Geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden Bodrum Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde Kültür ve Sosyal İşler Sorumlusu Halil İbrahim Demirkıran'ın eşi Gül Demirkıran İstiklal Marşı okunurken de gözyaşlarına hakim olamadı.

(OU-ŞT-HE-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title