Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Bozüyük, Söğüt, Gölpazarı, Osmaneli ve Pazaryeri ilçelerinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Bozüyük'teki kutlamalara Kaymakam Köksal Şakalar, Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper koç, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Tuncay Bozdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, daire müdürleri ve siyasi parti temsilcileri ile okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Metristepe Kültür Merkezi'nde devam eden törende, Atatürk İlkokulu Müdürü Yusuf Cengiz Yarengümeli, yaptığı konuşmada, TBMM'nin açılışının 96. yıldönümünde bu ülkenin gerçek sahibinin çocuklar olduğunu belirterek, çocukların milli ve manevi değerlere sahip çıkan bireyler olarak yetiştirmenin en büyük görev olduğunu söyledi.

Kutlamalar, halk oyunu ekibinin ve öğrencilerin gösterisi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen yarışmalar ile dart müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Gölpazarı

Gölpazarı ilçesinde Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasıyla başlayan kutlamalara, Kaymakam Tuncay Topsakaloğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Mehmet Dinç, Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, Milli Eğitim Müdürü Turgut Akagündüz, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Gölpazarı Spor Salonu'nda devam eden törenlerde, Cengiz Topel Ortaokulu öğrencisi Aslı Çağlar, öğrenciler adına konuşma yaptı.

Tören, şiirler okunması, İsmail Kara Anaokulu öğrencilerinin gösteri sunmasının ardından resim, şiir yarışmaları ile satranç, voleybol ve futbol müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Osmaneli

Osmaneli ilçesindeki törenler, Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.

Osmaneli Balaban İlkokulu'ndaki kutlamalara Kaymakam Edip Çakıcı, Osmaneli İlçe Jandarma Komutanı Başçavuş Merdan Akbulut, Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan Alaç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekici ve daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar ile öğrenciler katıldı.

Törenler, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından, şiirlerin okunması ve ilköğretim okulu öğrencilerinin hazırladığı gösterileriyle devam etti.

Tören, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Kaymakam Çakıcı ve beraberindekiler daha sonra Hisarcık Beşevler köyündeki 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramı törenlerine katıldı.

Pazaryeri

Pazaryeri ilçesindeki törenler, Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Törene, Kaymakam İbrahim Özdel, Garnizon Komutanı Kıdemli Başçavuş İlhan Canseven, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Akpınar, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Pazaryeri İlkokulunda devam eden kutlamalarda, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin kupa ve madalyalarının verilmesi, şiirlerin okunması, halk oyunları ve skeç gösterileriyle sona erdi.

Söğüt

Söğüt'teki kutlamalara Kaymakam Berkan Sönmezay, Garnizon Komutanı Binbaşı Aşkın Şaşmaz, Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yıldırım ve daire müdürleri ile vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törenler, Ertuğrul Gazi Ortaokulunda devam etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldırım, törende yaptığı konuşmada, "23 Nisan milletin kendi kaderini kendi eline aldığı, var olma ve yok olma savaşını verdiği imanı tam kahraman bir ulusun haklarını kazanarak egemen olduğu ve burun dünyaya ilan ettiği gündür. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu önemli tarihi en değerli varlığımız geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan ederek bu günün anlamına anlam katmıştır." dedi.

Kutlamalar halk oyunları ekibi ve öğrencilerin gösterisi ile yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Gölpazarı 23 Nisan Osmaneli Bozüyük Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title