Haberler

CHP'li Vekil Vecdi Gündoğdu'dan 23 Nisan Mesajı

Güncelleme:

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gündoğdu, mesajında, 23 Nisan 1920'de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılması ile Türk milleti için yeni ve aydınlık bir yolun kapılarının aralandığını bildirdi.

Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin, zor bir dönemden geçerek, ulusun kaderini tayin ettiğini ifade eden Gündoğdu, TBMM'nin açılmasıyla, milletin geleceğe dair güven ve heyecanın arttığını belirtti.

Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı 23 Nisan'ı bayram olarak çocuklara armağan ettiğini anımsatan Gündoğdu, mesajında şunlara yer verdi:

"Bizler için de hiçbir ayrım yapmadan tüm çocuklarımız yaşamın anlamı, mutluluğu ve güzelliğidir. Varlıkları ile yaşamımızı zenginleştiren, yaşama daha sıkı bağlanmamızı sağlayan çocuklarımıza her zaman ilgiyle yaklaşmalı, bekledikleri sevgi ve sıcaklığı onlardan hiçbir zaman esirgememeliyiz. Çocukların, sevgi ve kardeşlik içerisinde, aklın ve bilimin yolundan ayrılmadan ülkemizi daha güzel bir geleceğe taşıyacaklarına olan güvenimiz ve inancımız hiç bitmeyecektir. Bizler onlara güveniyoruz ve güvenmeye de devam edeceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

Vecdi Gündoğdu Kırklareli 23 Nisan Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title