Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Lapseki, Eceabat ve Ayvacık'ta kutlama programı düzenlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Lapseki, Eceabat ve Ayvacık'ta kutlama programı düzenlendi.

Lapseki'deki törenler, Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Daha sonra Kaymakam İsmail Ayhan Tavlı, Garnizon Komutanı  Deniz Albay Recep Şenveli, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz ile davetliler çarşıda hazırlanan programa geçti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz, buradaki konuşmasında, büyük önder Atatürk'ün bu önemli günü çocuklara armağan etmesinin ayrı bir önemini bulunduğunu belirterek, "Onun düşüncesinde çocuklar, milletin geleceğidir. Onlara duyduğu sarsılamaz güvenin ve büyük sevginin ifadesi olarak 23 Nisan'ı çocuklara armağan etmiştir" dedi.

Konuşmanın ardından öğrenciler, hazırladıkları gösterileri sundu.

Ayvacık'taki kutlama

Ayvacık'ta ilk ve ortaokul öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen program, 21 Eylül Stadı'nda yapıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, öğrenciler hazırladıkları gösterileri sundu.

Törene, Kaymakam Dr. Salih Gelgeç, Garnizon Komutanı Binbaşı Murat Torumtay, Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, daire amirleri ile davetliler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Eceabat'taki kutlama

Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından spor salonunda gösteri sunuldu.

Buradaki programa, Kaymakam Nurettin Dayan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Fatih Yıldırmaz, Belediye Başkanı Adem Ejder, davetliler ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

23 Nisan Lapseki Eceabat Ayvacık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title