Haberler

22 Çocuğunu da Kaybetti ama Vazgeçmiyor: Bir Şekilde Anne Olacağım

Güncelleme:

İngiltere'de yaşayan talihsiz kadın, 22 çocuğunu kaybetmesine rağmen anne olma hayalinden vazgeçmedi. Yakalandığı hastalık yüzünden bebekleri yeteri kadar gelişemeyen kadın, 16 düşük yaptı.

İngiltere'nin Rugeley şehrinde yaşayan 35 yaşındaki Kerry Hutchinson 22. çocuğunu kaybetmesine rağmen anne olma arzusundan vazgeçmeyeceğini söylüyor. 16 düşük yapan kadına doktorlar sadece "çok şanssız" olduğunu söylüyor.

"ULAŞILMAZ BİR RÜYA"

İlk çocuğunu sadece 12 saat kucağında tutabilen Kerry, ulaşılmaz bir rüya gibi gördüğü annelik için umudunu hiç kaybetmeyeceğini anlatıyor.

KANSERE YAKALANDIĞI ANLAŞILDI

Doğum sonrası kontrolde, ilk çocuğu Paige'in ölümünü araştıran doktorlar Kerry'nin servikal kansere yakalandığını anladılar ve talihsiz kadının rahim ağzının çoğunu çıkardıklar. Doktorlar Kerry'ye başka bir bebeği denemeye devam etmelerini söylediler ancak yapılan işlem sebebiyle bebklerin belirli bir ağırlığa ulaşmadan erken doğabileceği konusunda da uyardılar.

"BİR ŞEKİLDE ANNE OLACAĞIM"

"Bu dünyada bir şekilde bir anne olacağım" diyen kadın, içinde her zaman umut olduğunu göstermek için hikayesini insanlarla paylaştığını söylüyor. Facebook'ta da Kerry'nin rüyası isimli bir sayfa kuran kadın, savaşmaktan asla vazgeçmeyeceğini söylüyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Mola Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (15)

Hoca:

İnşallah Allah sana hayırlı bir evlat verir

53
2
yanıtYanıtla
sasirdim acikcasi:

walla herserde bi hayir vardir belkide bolesi daha hayirli...

39
3
yanıtYanıtla
Serdar:

Walla ne demek ya

yanıt0
yanıt0
Hasan:

Sen anne olacağım diye o kadar çocuk ölsün. İşte bu insanın sadece kendini sevdiğinin kanıtı. Çocuk sakat olmuş, ölmüş umurunda değil. Anne olacakmış çocuğun sakatlığının, ölümünün ne önemi var. Basında neredeyse bu bencil kişiyi kahraman gibi yazıyor.

27
13
yanıtYanıtla
sedat:

Bravo kardeşim çok güzel tespit. İnsan aslında doğumundan ölümüne kadar hep kendini sever. kendisi için yaşar. En yakınını kaybettiğinde bile ben sensiz ne yapacağım diye ağlar, sen orada ne yapacaksın diye sormaz ölene.

yanıt13
yanıt2
Hayırdır:

Her şerde bir hayır vardır. Olmuyorsa zorlamayın vardır bi kerameti. Yaradanın vardır bir bildiği.. hayatın başka güzelliklerini keşfetmeye bakın..

8
1
yanıtYanıtla
Dede:

Bir evlat edinsin ikide olur

4
0
yanıtYanıtla
Dede:

Teknoloji ilerliyor ufak bir ayrıntı çocuk yapmasını sağlayabilir olmassa arası babası olmayan çocuk sahiplensin

4
0
yanıtYanıtla
46:

Koruyucu annelik yap

1
2
yanıtYanıtla
Eymenn:

Tıbıka hastalılığı.. Okunması gerekir

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title