Haberler

212 Çiftin Düğünü İçin Başvurular Sürüyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da evlilik şölenini muhteşem bir organizasyonla gerçekleştirerek, 212 çifti mutlu sona kavuşturacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da evlilik şölenini muhteşem bir organizasyonla gerçekleştirerek, 212 çifti mutlu sona kavuşturacak.

Maddi durumu düğün yapmaya el vermeyen çiftler için Shopping Fest kapsamında gerçekleşecek Büyük Ankara Festivali'nde 30 Haziran'da binlerce Başkentlinin şahitliğinde bir düğün töreni yapılacak. Kayıtları devam eden bu muhteşem şölen için gelinlikler ve damatlıkları özel olarak diktirilecek, sürpriz hediyeler dağıtılacak, ünlü sanatçılar konser verecek.

Geçen yıl 211 çiftin düğün törenini, Hipodrom alanında düzenlenen Büyük Ankara Festivali kapsamında, sanatçılar Niran Ünsal ve Özcan Deniz'in konserleriyle renklendiren, Başkan Melih Gökçek ile eşi Nevin Gökçek'in şahitliğinde gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da daha güzel bir organizasyona imza atacak.

ÇİFTLERE SÜRPRİZ HEDİYELER

Bu yıl, Ankara'nın alışveriş cennetine dönüşeceği, her bir köşesinde kültürel etkinliklerin, müthiş şovların gerçekleştirileceği Shopping Fest'in coşkusunda gerçekleştirilecek toplu düğün şöleninde, sevilen sanatçılar yine bu büyük günü renklendirecek. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından gelin ve damatlıklar da dahil tüm masrafların karşılanacağı evlilik organizasyonunda, çiftlere, çeşitli hediyeler verilecek.

KAYITLAR SÜRÜYOR

Düğün törenine katılmak isteyen çiftler, evlilik şölenine kadar, "2012 yılı içerisinde nikah yaptığını belgeleyen onaylı evlilik beyannamesi, ikametgah, fakirlik belgesi, birer adet fotoğraf ve nüfus cüzdanları fotokopisi" ile "Ankara Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Bankosu Hipodrom Caddesi

No: 5 Varlık, Yenimahalle (Belediye yeni bina)" adresine başvuru yapabilecek.

Çiftler ayrıca, 507 14 90 - 507 15 58 ve 507 24 26 numaralı telefonlardan ayrıntılı bilgi alabilecekler. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevin Gökçek Melih Gökçek Özcan Deniz Niran Ünsal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title