Haberler

210 Kiloluk İmam 5 Ayda 90 Kilo Verdi

Güncelleme:

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, aşırı kiloları yüzünden görevini yapamaz hale gelen imam Yusuf Kaklık, 90 kilo vererek, 210 kilodan 120 kiloya indi.

İskenderun'daki özel bir hastanede tedavi gören 33 yaşındaki Kaklık, fazla kilolarından tüp mide ameliyatıyla kurtuldu.

İMAMLIK GÖREVİNİ YAPAMAZ HALE GELDİ

Bariatrik (Obezite) ve Reflü Cerrahisi Uzmanı Genel Cerrah Op. Dr. Cavit Göktaş, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, "süper obezite" sınıfına giren hastanın, kilolarından dolayı mesleğini yapamaz hale geldiği ve toplumdan soyutlandığını kaydetti.

KİLOLARLA BİRLİKTE BİRÇOK HASTALIK BAŞ GÖSTERDİ

Aşırı kiloları nedeniyle hipertansiyon, uyku apnesi ve KOAH hastalıkları da bulunan hastanın tek çaresinin ameliyat olduğunu ifade eden Göktaş, şunları ifade etti:

5 AYDA 90 KİLO VERDİ

"Gerekli tetkiklerin ardından ameliyata aldık. Ameliyat sonrası süreçte de önerilerimize dikkat etti ve 5 ayda 90 kilo vererek, 120 kiloya geriledi. Ameliyat sonrası sağlık sorunları da sona erdi.

HEDEF 70 KİLO

Hedefimiz, Yusuf'un bir yılda 75 kiloya kadar düşmesi. Hastamız 5 ayda 90 kilo verdi, ancak herhangi bir sağlık sorunu yok."

GÖREVİNE GERİ DÖNDÜ

Yusuf Kaklık ise görevini yeniden yapabilmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

İskenderun Kaklık 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (12)

CHP Lİ:

Ya tövbe tövbe. . . Bu nasıl imam? Bunu Cami de görsem dinden soğurum, bir daha da o camiye girmem. Allah yüzündeki nur''u almış, kilo verse nolur?

2
47
yanıtYanıtla
buck:

haram yemekten şişmiştir anadolu davarı.

7
22
yanıtYanıtla
sert kanuncu:

30 kilo daha vermen gerek kardaş 30 kilo daha verirsen kardaş güzel olur müslüman atik pratik akıllı dinç savaşa hazırlıklı olacak

19
7
yanıtYanıtla
sweden:

210 kilo olan bir insanin bir hastaligi oldugu hic kimsenin aklina dahi gelmiyor hepiniz duzenli beslenip spormu yapiyorsunuz ? Eger imam degilde artis olsaydi yazik hastaLANMIS DERDINIZ Allah akil fikir versin cumlemize

24
1
yanıtYanıtla
camiye girer korkar:

keşke kovulsa, insanları mecbur bırakmayın kovun yenisini alın zaten her köşede 50 tane imam hatipli işiz var. . . diyelimki, imamı kovdular ne yiyecek ne içeceek diyorsunuz demi. . Allah imamını aç komaz 1 kapı kapatır 1000 kapı açar gerçi hiç bir alim memur imam timam tarikatçı şimdiye kadar bu riski alamadı

3
22
yanıtYanıtla
aaaaa:

az yiyecekler spor yapacaklar . . yani biraz boğazlarını kapatacaklar hepsi bu. .

20
4
yanıtYanıtla
para çok olunca imam napsın:

para çok işte yok, her yerden para akıyor bol bol yemiş

yanıt4
yanıt12
Tek Yol Devrim:

eroine düşmüş :D

0
19
yanıtYanıtla
ARA SIRA YEMEYİ BIRAKIN:

YEMEYE BU KADAR ALIŞMASALARDI İYYDİ. . . . .

6
7
yanıtYanıtla
CAMİMİZE YARDIM HOOOOP CEBE:

Bu adama lafım yok ama camiye yardım paralarını cebe atan imamlar böyle olsunlar

9
3
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title