Haberler

Talihsiz Koca, 21 Yıl Sonra Üç Çocuğunun Kendisinden Olmadığını Öğrendi

Güncelleme:

21 yıllık eşine boşanma davası açan Necdet Ç., hayatının yalanıyla karşı karşıya kaldı. Velayetlerini istediği 3 çocuğunun da kendisinden olmadığını öğrenen talihsiz koca, boşandığı eşine 510 bin TL'lik tazminat davası açtı.

İstanbul'da 21 yıllık evli bir kişi, 3 çocuğunun da kendisinden olmadığını öğrendi. Hayatının şokunu yaşayan adam, eşine 510 bin liralık tazminat davası açtı.

İKNA EDEMEYİNCE BOŞANMA DAVASI AÇTI

İstanbul'da yaşayan Necdet Ç. ile İlkay Y. çiftinin 21 yıllık evlilikleri İlkay Y'nin iki yıl önce evi terk etmesiyle sona erdi. Eşini eve dönmesi için bir süre ikna etmeye çalışan Necdet Ç. başarılı olamayınca boşanma davası açtı. Necdet Ç. dava devam ederken çocuklarının velayetini de istedi.

"ÇOCUKLAR SENDEN DEĞİL, NEDEN VELAYETİNİ İSTİYORSUN?"

Çocuklarını görmek için İlkay Y'nin evine giden Necdet Ç'ye "çocuklar senden değil sen neden onların velayetini istiyorsun" yanıtını alınca hayatının şokunu yaşadı. Boşanma davası sonuçlandığında ise mahkeme çocukların velayetini anneye verirken yaşı küçük iki çocuk içinde babanın 600 TL nafaka ödemesine hükmetti.

Talihsiz Koca, 21 Yıl Sonra Üç Çocuğunun Kendisinden Olmadığını Öğrendi

"MÜVEKKİLİMİN 3 ÇOCUĞUN BABASI OLMADIĞI TESPİT EDİLDİ"

Boşanma davası sonuçlandıktan sonra Necdet Ç, avukatı Nahide Siller aracılığıyla soy bağının reddi davası açtı ve DNA testi istedi. Mahkeme 3 çocuğu ve Necdet Ç'yi Adli Tıp Kurumu'na sevk etti. Bir süre sonra çıkan DNA sonuçlarına göre çocukların hiç birinin babası olmadığı belirlenen Necdet Ç. eşine 500 bin lirası manevi 10 bin lirası maddi olmak üzere tazminat davası açtı. Necdet Ç'nin avukatı Nahide Siller, "Müvekkilim bana geldiğinde karısının evi terk ettiğini çocukları alıp gittiğini söyledi. Çocuklarını müvekkilime göstermediğini belirtti. Biz de buna istinaden boşanma davası ve çocukların velayetini almak için dava açtık. Bu süre zarfında eşi müvekkilime çocukların kendisinden olmadığını ve neden velayet istediğini belirtmiş. Müvekkilim bundan şüphelendiği için boşanma davası kesinleştikten sonra 3 çocuğa karşı soy bağının reddi davasını açtık. Davanın vekili de soy bağının reddi davasında müvekkilinin çocuklarının kimden olduğunu bilmediğini DNA tespitini sonucuna göre de babalarının olup olmadığını öğreneceğini söyledi. Daha sonra 3 çocuk ve baba Adli Tıp Kurumuna gitti. İlgili örnekler alındıktan sonra müvekkilimin 3 çocuğun babası olmadığı tespit edildi. Şu anda dava da kesinleşti dava kesinleştikten sonra da biz anneye karşı maddi ve manevi tazminat davası açtık. Manevi olarak 500 bin TL ve 10 bin TL'de maddi tazminat talep ettik" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor?
500

Yorumlar (318)

Mehmet:

Boşuna dinimiz soylememiş bu kadın milleti başı boş bırakmayın

30
130
yanıtYanıtla
Polat AS:

Mantıktan önde birşey yok ve mantık Şeriat diyor . . RECM.

41
104
yanıtYanıtla
Bursali:

Basi acik kadinlara alismistik simdi kapalilarda basladi niye kapandigi belli deil demekki

25
97
yanıtYanıtla
SADO:

kadınlar şeytandır diye boşuna demiyorlar

42
75
yanıtYanıtla
aylla:

Bazi kadinlar seytanda daha beterdir

yanıt7
yanıt41
Ahmet Öz:

Memlekete ahlak lazım alacağımız yer var mı?

107
1
yanıtYanıtla
Vay vay:

Sen öz ünü vulmuşsun boşver

yanıt3
yanıt17
Ferhat Özdemir M.A.:

var!! El haya minel iman!! Haya imandan gelir. Kuran ne güne duruyor Peygamberimiz en güzel ahlak sahibiydi Ordan alın aradığınızı

yanıt0
yanıt0
Ferhat Özdemir M.A.:

El haya minel iman Kuran’da Ahlak bize örnek olsun

yanıt2
yanıt0
Hayret birşey:

Ahlaktan önce iyice Bi sirkelenmesi lazım şu Miller, bi büyük depremle, tabii Allah düzgün dürüst olanları Allah korusun.

yanıt0
yanıt0
Tüm 318 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title