Haberler

21. Uluslararası Boğaziçi Judo Turnuvası Başlıyor

21. Uluslararası Boğaziçi Judo Turnuvası, 30 Haziran-2 Temmuz Tarihleri Arasında İstanbul'da Gerçekleştirilecek. Bahçelievler Belediyesi Sponsorluğunda Düzenlenen Turnuvaya 4 Kıtadan, 42 Ülkeden 350'yi Aşkın Sporcunun Katılacağı Bildirildi.

21. Uluslararası Boğaziçi Judo Turnuvası, 30 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek. Bahçelievler Belediyesi sponsorluğunda düzenlenen turnuvaya 4 kıtadan, 42 ülkeden 350'yi aşkın sporcunun katılacağı bildirildi.

Turnuvayla ilgili Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi Spor Salonu'nda bir tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıya Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar, Türkiye Judo ve Kuraş Federasyonu Başkanı Yusuf Yıldırım ve Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu katıldı. Başkan Develioğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, böyle uluslararası bir spor organizasyonuna ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Türk sporunun gelişimi konusunda sporun her branşına Bahçelievler'de

desteğimiz kesintisiz sürecektir" diye konuştu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar ise, sporun sadece futboldan ibaret olmadığını söyleyerek, "Tek spor, sadece futbol değildir. Futbolla yatıp futbolla kalkıyoruz. Ancak Türk sporunun gelişimi 57 federasyonun ancak kendi ayakları üzerinde durmasıyla gelişecektir. Bunun en somut örneğini bugün judoda görebiliyoruz" dedi.

Türkiye Judo ve Kuraş Federasyonu Başkanı Yusuf Yıldırım da, 51 ilde judo sporunun yapıldığını ifade ederek, "Federasyonumuza bağlı 30 bin ferdi sporcumuz var. Afrika, Asya, ABD ve Avrupa'dan yani 4 kıtadan, 42 ülkeden rekor katılımla bu uluslararası organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Belediye başkanımızın desteğine de ülkemiz adına teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Toplantıda milli sporcular Neşe Şensoy Yıldız, Aynur Samat ve Sezer Huysuz da hazır bulundu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ve Türkiye Judo ve Kuraş Federasyonu Başkanı Yusuf Yıldırım, toplantı sonrası milli sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bahçelievler Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi Spor Salonu'nda yapılacak turnuva 30 Haziran Cumartesi günü saat 10.00'da bayanlar ve erkekler kategorilerindeki elemelerle başlayacak. Bayanlar kategorisindeki müsabakalar 48, 52, 57, 63, 70, ve 78 kilolarda, erkekler kategorisinde ise 60, 66, 73, 81 ve artı 100 kiloda gerçekleşecek. Turnuva açılış seremonisi 30 Haziran Cumartesi günü saat 16.00'da, turnuva 1. gün final müsabakaları ve madalya töreni ise aynı gün saat 17.00'den itibaren

gerçekleşecek. Turnuvanın son günü olan 1 Temmuz Pazar günü ise saat 17.00'den itibaren 2. gün final maçları ve madalya töreni gerçekleşecek. Turnuvada derece alan sporculardan bazıları ise 2 Temmuz Pazartesi günü yine aynı salonda gerçekleşecek Kuraş Turnuvası'na katılacak.

(İY-İY-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title