Haberler

21. Uluslararası Alanya Triatlon Yarışı ve Avrupa Kupa Finali

21.Uluslararası Alanya Triatlon Yarışı ve Avrupa Kupa Finali'nde dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları verildi.

21. Uluslararası Alanya Triatlon Yarışı ve Avrupa Kupa Finali'nde dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları verildi.

Avrupa Triatlon Birliği (ETU), Türkiye Triatlon Federasyonu (TTF) ve Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen 21. Uluslararası Alanya Triatlon Yarışı ve Avrupa Kupa Finali'nin ödül törenine Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, ETU Yönetim Kurulu Üyesi Renato Bertondi, Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş ile sporcular, antrenörleri ve sporcu yakınları katıldı.

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş ile ETU Yönetim Kurulu Üyesi Renato Bertondi, elit bayanlar kategorisinde birinci olan Hollanda'dan Rachel Klamer, ikinci Rusya'dan Irina Abisova ile Ukrayna'dan Yuliya Yelistratova'ya kupa ve madalyalarını, ilk 10'a giren sporculara da ödüllerini verdiler.

Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu da elit erkekler kategorisinin birincisi Ukraynalı sporcu Yegor Martynenko, ikinci Rusya'dan Anatoly Fedetov ile aynı ülkeden Ivan Vasiliev'e kupa ve madalyalarını verdi.

- ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title