Haberler

2020 YKS tercih sonuçlarına nereden bakılır? YKS (AYT-TYT) yerleştirme sonuçlarına nasıl bakılır? YKS tercihleri açıklandı mı? ÖSYM çöktü mü?

Güncelleme:

Son dakika: 2020 YKS yerleştirme sonuçları an itibariyle açıklanmıştır. Üniversite adayları çok heyecanlı. Peki hızlı şekilde YKS tercih sonuçlarına nasıl ve nereden bakılır, 2020 yks açıklandı mı, ne zaman açıklanır, yerleştirme sonuçları, yks tercih sonuçları, yks, 2020 yks

Merakla beklenen 2020 YKS üniversite tercih sonuçları bugün itibariyle açıklandı. ÖSYM'nin siteleri anlık olarak çökmüş durumda. Peki YKS tercih sonuçlarını en hızlı şekilde nasıl öğrenebiliriz sizlere tüm alternatif siteleri paylaşacağız.

2020 YKS (AYT - TYT) TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Evet, bugün 26 Ağustos 2020 Çarşamba günü itibariyle yks yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. Sınav sonuçlarına ÖSYM'nin resmi web sitesinden bakabilirsiniz.

2020 YKS TERCİH SONUÇLARINA NEREDEN BAKILIR?

YKS tercih, yerleştirme sonuçlarını öğrenmek için 2 alternatif site mevcuttur. Bunların ikisi de ÖSYM'nin siteleridir. Hemen siteleri paylaşalım:

YKS tercih sonuçlarını öğrenebileceğiniz 1. Site : http://sonuc.osym.gov.tr/

YKS tercih sonuçlarını öğrenebileceğiniz 2. Site : https://ais.osym.gov.tr/

Bu iki site üzerinden de YKS yerleştirme üniversite sonuçlarını öğrenebilirsiniz. Hangi üniversiteyi kazanmış olduğunuza bu sitelerden bakabilirsiniz.

ÖSYM ÇÖKTÜ MÜ? SİTELERE NASIL GİREBİLİRİM?

Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından anlık yoğunluk nedeniyle ÖSYM'nin sitesinde kapanmalar yaşanmıştır. Fakat farklı tarayıcılardan siteye giriş yaparak siteyi açma oranınızı yükseltebilirsiniz. Örneğin 4-5 tane farklı tarayıcı açın her birinden "http://sonuc.osym.gov.tr/" sitesine girmeye çalışın. Zamanla illaki birisi açılacaktır. Örneğin şuanda ais sitesi açıldı. Zamanla SONUÇ ÖSYM'nin de açılması bekleniyor.

2020 - 2021 DÖNEMİ ÜNİVERSİTE KAYITLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Bildiğiniz gibi 2020 YKS sonuçları açıklandı. Sonuçların ardından üniversiteye kayıt işlemleri yapılacaktır. ÖSYM'nin açıkladığı tarihe göre üniversite kayıt işlemleri 31 Ağustos 2020 Pazartesi - 4 Eylül 2020 Cuma günleri arasında yapılacaktır. Yani 31 Ağustos Pazartesi günü üniversite kayıtları başlayacak olup 4 Eylül Cuma günü sonlanacaktır. Ek olarak elektronik kayıtlar ise 29 Ağustos Cumartesi ile 2 Eylül Çarşamba günleri arasında yapılacaktır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title